Ahoj už si nevím rady.Ihned po vypnutí motoru mi začne padat zadek,předek drží,ale zadek je během pár minut úpně dole.Kde mám začít hledat chybu?
Ahoj už si nevím rady.Ihned po vypnutí motoru mi začne padat zadek,předek drží,ale zadek je během pár minut úpně dole.Kde mám začít hledat chybu?
Nehledat a raději se s tím smířit. Je to přeci jen 15 let staré auto. Jinak pokud by ti to nedalo tak bych začal brzdovým válcem a zadníma pístnicema. Navíc tenhle rok nemá protipadací zámky, takže ti stejně relativně brzy lehne k zemi....
Nehledat a raději se s tím smířit. Je to přeci jen 15 let staré auto. Jinak pokud by ti to nedalo tak bych začal brzdovým válcem a zadníma pístnicema. Navíc tenhle rok nemá protipadací zámky, takže ti stejně relativně brzy lehne k zemi....
Díky za radu.Vím že pude dolů rychle,ale když padne zadek tak rychle a předek drží nahoře tak je to strašnej pohled tak ať to aspoň padá tak nějak rovnoměrně.
Díky za radu.Vím že pude dolů rychle,ale když padne zadek tak rychle a předek drží nahoře tak je to strašnej pohled tak ať to aspoň padá tak nějak rovnoměrně. :-)
No to je taky možnost,ale sem radši když to funguje jak má ...... pokud to jde
No to je taky možnost,ale sem radši když to funguje jak má ...... pokud to jde :-)
Jak říkám, v tom případě začni brzdovým válcem a pístnicema. Tam je teoreticky největší šance že se ztrácí tlak a auto si sedne. Samo, že pokud koupíš pístnice z vrakáče je možné že si nepomůžeš. Nové se údajně dají pořídit kolem desítky....takže to dopadne stejně tak že se s tím smíříš
Jak říkám, v tom případě začni brzdovým válcem a pístnicema. Tam je teoreticky největší šance že se ztrácí tlak a auto si sedne. Samo, že pokud koupíš pístnice z vrakáče je možné že si nepomůžeš. Nové se údajně dají pořídit kolem desítky....takže to dopadne stejně tak že se s tím smíříš :)
Nove pistnice pro 2.5 Turbo D stoji 10 500 CZK s DPH. Pouzite z vrakoviste jsou znatelne levnejsi, ale mozna si nepomuzes nebo se ti casem problem vrati. Je to ruska ruleta.
LdB
Nove pistnice pro 2.5 Turbo D stoji 10 500 CZK s DPH. Pouzite z vrakoviste jsou znatelne levnejsi, ale mozna si nepomuzes nebo se ti casem problem vrati. Je to ruska ruleta.
LdB
No mám celé auto na ND,a znám ho jak fungovalo.Bohužel se mu potkal motor.A po vypnutí motoru drželo nahoře min. dvě hodiny a klesalo stejnoměrně. Tak vemu ND z něj ..... uvidím jestli to pomúže.Dík za rady.
No mám celé auto na ND,a znám ho jak fungovalo.Bohužel se mu potkal motor.A po vypnutí motoru drželo nahoře min. dvě hodiny a klesalo stejnoměrně. Tak vemu ND z něj ..... uvidím jestli to pomúže.Dík za rady.