Jak se psalo vejš, plním koule na Citroëny v Brně.
Ceny jsou : na předních kolech 150,- na spodku vozu a v motorovém prostoru 190,-
Specialitkou je na Xm " protipadačka" ( osmá koule) vzadu na boku nad nápravou. Tam je to podle času ... musí se trošku rozebrat auto
Nic se tam ale neřeže, žádná díra do podlahy kufru, jak doporučují někteří jiní.
demontované koule přinesené 100,- kus
Jak se psalo vejš, plním koule na Citroëny v Brně.
Ceny jsou : na předních kolech 150,- na spodku vozu a v motorovém prostoru 190,-
Specialitkou je na Xm " protipadačka" ( osmá koule) vzadu na boku nad nápravou. Tam je to podle času ... musí se trošku rozebrat auto :-)
Nic se tam ale neřeže, žádná díra do podlahy kufru, jak doporučují někteří jiní. ;-)
demontované koule přinesené 100,- kus
Velká spokojenost s plněním koulí.Dělá to p.Hanousek v Tehovci u říčan.300 za kus. tel.602239746 Je to machr na citroeny.
Velká spokojenost s plněním koulí.Dělá to p.Hanousek v Tehovci u říčan.300 za kus. tel.602239746 Je to machr na citroeny.
tak ja si myslim ze pokud bude lidi na praci s koulema (na aute) tak verim tomu te PATaMAT urcide najde kousek casu a dojede...
tak ja si myslim ze pokud bude lidi na praci s koulema (na aute) tak verim tomu te PATaMAT urcide najde kousek casu a dojede...
Jasně, hned se Martine přihlaš s Ošklivkou nebo Smartem. Ať je nás co nejvíc.
Jasně, hned se Martine přihlaš s Ošklivkou nebo Smartem. Ať je nás co nejvíc. :-D
GaberaE Re: Repas podvoz
Expert
Mám hydraciv asi jen 11 koulí.
Hmm, tak to chci fakt vidět
To ale budete muset sedět aspoň dva chlapi v autě
GaberaE Re: Repas podvoz
Expert
Mám hydraciv asi jen 11 koulí.
Hmm, tak to chci fakt vidět :-D
To ale budete muset sedět aspoň dva chlapi v autě :-)
na plnění koulí můžu doporučit PAT&MATa. od tý doby, co mi nafoukal do koulí, tak mi auto péruje hezky. s ostatníma dílama hydrauliky už tak spokojenej nejsem...
a teď jiná podvozková lapálie:
roztrhl se mi siletblock v podběhu a pístnice mi provaliula kapotu. jak to vyměnit zhruba vim, ale nevim, kde mám sehnat ten silentblock. prej stojí novej 7000, což je pro mě teˇ'd naprosto likvidační. kdo má nějakej doma nebo ví o někom, kdo má zrušený auto, ať se mi ozve...
na plnění koulí můžu doporučit PAT&MATa. od tý doby, co mi nafoukal do koulí, tak mi auto péruje hezky. s ostatníma dílama hydrauliky už tak spokojenej nejsem...
a teď jiná podvozková lapálie:
roztrhl se mi siletblock v podběhu a pístnice mi provaliula kapotu. jak to vyměnit zhruba vim, ale nevim, kde mám sehnat ten silentblock. prej stojí novej 7000, což je pro mě teˇ'd naprosto likvidační. kdo má nějakej doma nebo ví o někom, kdo má zrušený auto, ať se mi ozve...
Kendy
To PATaMAT: Jestli dobře počítám stačí 1 a 1/2 chlapa v autě
No, nevím jestli všechny 95r. měly už "antisink" kouli.
jestli ne, tak je potřeba ty dva zdravé chlapy
no splést se může každý, akorát nevím kam na takové rozumy lidi chodí ...
Xa - Activka jich má "jen" 10
a třebas jedno moje Bx jich má 6, + protipad zámek na zadku
Kendy
To PATaMAT: Jestli dobře počítám stačí 1 a 1/2 chlapa v autě :)
No, nevím jestli všechny 95r. měly už "antisink" kouli.
jestli ne, tak je potřeba ty dva zdravé chlapy :-D
no splést se může každý, akorát nevím kam na takové rozumy lidi chodí ...
Xa - Activka jich má "jen" 10 :-)
a třebas jedno moje Bx jich má 6, + protipad zámek na zadku :-D
Prý to tak je,jenže jsem je ještě nepočítal Normálně by jich mělo mít xm 8 né?.Na xantošce aktiva jich taky nebylo málo.
Prý to tak je,jenže jsem je ještě nepočítal Normálně by jich mělo mít xm 8 né?.Na xantošce aktiva jich taky nebylo málo.
PAT a MAT plníš gule aj na počkanie,keby som došiel s autom.To znamená-demontáž gulí,naplnenie,montáž a v akej cene?
PAT a MAT plníš gule aj na počkanie,keby som došiel s autom.To znamená-demontáž gulí,naplnenie,montáž a v akej cene?
burko,
koukni se na stranu 3 nahoru, tohoto vlákna, máš tam ceny ...
jo, plním na "počkání" po domluvě ...
burko,
koukni se na stranu 3 nahoru, tohoto vlákna, máš tam ceny ...
jo, plním na "počkání" po domluvě ...
Do Brna to mám daleko, ale bral bych ten servis v Jindřichově Hradci. Ovšem Recalovi jsem psal PM, ale asi to nečte, a e-mail jsem na něj nikde nenašel. Nevíte někdo, jakej servis to myslel? Už to musím na zimu nechat udělat.
Do Brna to mám daleko, ale bral bych ten servis v Jindřichově Hradci. Ovšem Recalovi jsem psal PM, ale asi to nečte, a e-mail jsem na něj nikde nenašel. Nevíte někdo, jakej servis to myslel? Už to musím na zimu nechat udělat.