Zdravím všechny příznivce zelené tekutiny. Poradí mi někdo kde sehnat slušné klobouky (alespoň jeden)? Na pravé straně mého vozu je už na dobré cestě podívat se skrz kapotu ven , vlevo je ještě slušnej. Jde o xm 2.0 Turbo 95. Lze je stranově zaměnit? V citroenu chtějí 17tis. a to je na tak staré auto dost! Díky za případný tip.
Zdravím všechny příznivce zelené tekutiny. Poradí mi někdo kde sehnat slušné klobouky (alespoň jeden)? Na pravé straně mého vozu je už na dobré cestě podívat se skrz kapotu ven :-), vlevo je ještě slušnej. Jde o xm 2.0 Turbo 95. Lze je stranově zaměnit? V citroenu chtějí 17tis. a to je na tak staré auto dost! Díky za případný tip.
Taky bych jeden potřeboval,ale radši se poohlídnu po celém autě s dobrýma tlumičema,aby to nestálo svět.
Taky bych jeden potřeboval,ale radši se poohlídnu po celém autě s dobrýma tlumičema,aby to nestálo svět.
nejenom klobouky, ale přímo kompletní pístnice mě poslal pan Eda Štika z vrakoviště v Plzni, obě pístnice za 1.500,- + 100 Kč poštovné, od objednání je balík ND do 24 hodin doma, poslal mě také přední stahovačku okénka u řidiče,též kompletní za 1.000,- telefon určitě najdu,ale číslo zná i Kendy ...
nejenom klobouky, ale přímo kompletní pístnice mě poslal pan Eda Štika z vrakoviště v Plzni, obě pístnice za 1.500,- + 100 Kč poštovné, od objednání je balík ND do 24 hodin doma, poslal mě také přední stahovačku okénka u řidiče,též kompletní za 1.000,- telefon určitě najdu,ale číslo zná i Kendy ...