Kluci zdravím Vás a prosím o radu.
Mám XMko 2,1TD r.v. 1992 a mám zásadní problém.Neustále mi skáče,podobně jako kdyby jste jeli v autě bez tlumičů....Přejedu jakoukoliv nerovnost a skáče to jak blázen.Už jsem to i 3x odvzdušnoval,čistil sítka,částečně vyměnil LHM ale absolutně nic!!!Nevím jestli to třeba není tím že v koulích není dusík(kupoval jsem ho od chlapa a ten nevěděl že se to musí plnit)....Fakt jsem v koncích....jsem sice automechanik ale hydractive je jedna velká záhada....Díky moc kluci...
Kluci zdravím Vás a prosím o radu.
Mám XMko 2,1TD r.v. 1992 a mám zásadní problém.Neustále mi skáče,podobně jako kdyby jste jeli v autě bez tlumičů....Přejedu jakoukoliv nerovnost a skáče to jak blázen.Už jsem to i 3x odvzdušnoval,čistil sítka,částečně vyměnil LHM ale absolutně nic!!!Nevím jestli to třeba není tím že v koulích není dusík(kupoval jsem ho od chlapa a ten nevěděl že se to musí plnit)....Fakt jsem v koncích....jsem sice automechanik ale hydractive je jedna velká záhada....Díky moc kluci... :-( :-(
máš proražený koule, tak se nediv. Najdi si kontakt na PATaMAT na citroeny.cz/forum. Je z Brna a dělá koule.
Myslim že tohle je na něj telefén
PATaMAT
Plním koule na Citroëny, Smile , v Brně
tel: 602 941 954
máš proražený koule, tak se nediv. Najdi si kontakt na PATaMAT na citroeny.cz/forum. Je z Brna a dělá koule.
Myslim že tohle je na něj telefén
PATaMAT
Plním koule na Citroëny, Smile , v Brně
tel: 602 941 954
jj toho už jsem zkontaktoval....Jak myslíš proražený???Jako myslíš tuvnitřní membránu???
jj toho už jsem zkontaktoval....Jak myslíš proražený???Jako myslíš tuvnitřní membránu???
Ahoj. Jiná v tý guli nejni. Membrána to vzdala díky malému tlaku v guli či jiné příčině (opakovaný dofuk i převrtání) a prdla. Tím pádem je gule vhodná tak akorát na házení po policajtech na demonstraci. Zdar Lebeda.
Ahoj. Jiná v tý guli nejni. Membrána to vzdala díky malému tlaku v guli či jiné příčině (opakovaný dofuk i převrtání) a prdla. Tím pádem je gule vhodná tak akorát na házení po policajtech na demonstraci. Zdar Lebeda.