Ahoj všichni XMáci...
asi už každý 2 řešil tento problém....
zatím mi nic neprolítlo kapotou ,ale nikdo neví co bude zítra.....
mám na Vás prosbičku
scháním 4sady klobouků
2 sady ty hydroaktiv 1. (1989-1994) nemají na horní části ten schod pod šroubem na pístnici...pouze dobrý stav
a 2 sady hydroaktiv 2. (1992-1999)mají na horní části klobouku schod .....téže pouze dobrý stav....
kdyby někdo měl z nějakého vraku nebo věděl kdo je má za slušný peníz beru...
pasují klobouky Y3 na Y4 a opačně?????
myslím že jo....ale jistě to nevím....
díky moc
Ahoj všichni XMáci...
asi už každý 2 řešil tento problém....
zatím mi nic neprolítlo kapotou ,ale nikdo neví co bude zítra.....:)
mám na Vás prosbičku
scháním 4sady klobouků
2 sady ty hydroaktiv 1. (1989-1994) nemají na horní části ten schod pod šroubem na pístnici...pouze dobrý stav
a 2 sady hydroaktiv 2. (1992-1999)mají na horní části klobouku schod .....téže pouze dobrý stav....
kdyby někdo měl z nějakého vraku nebo věděl kdo je má za slušný peníz beru...
pasují klobouky Y3 na Y4 a opačně?????
myslím že jo....ale jistě to nevím....
díky moc
Sice dva mám,ale ty budu asi v blízké době potřebovat.Kapotu mám taky,kdyby náhodou.Jinak spíš sleduj inzeráty,lidi se toho zbavují za menší peníz a vcelku.
Sice dva mám,ale ty budu asi v blízké době potřebovat.Kapotu mám taky,kdyby náhodou.Jinak spíš sleduj inzeráty,lidi se toho zbavují za menší peníz a vcelku.
Chce to nyní chodit častěji do kovošrotu viděl jsem tam i XM
ale věechny důležité věci byli již odstraněny klobouky jsou vzácná věc a pasují i zY3 sám jsem je měnil po vystřelení, potom je potřeba i přední kapota.
Chce to nyní chodit častěji do kovošrotu viděl jsem tam i XM
ale věechny důležité věci byli již odstraněny klobouky jsou vzácná věc a pasují i zY3 sám jsem je měnil po vystřelení, potom je potřeba i přední kapota.