Zdravim.Mel bych dotaz.Kdyz se ohreje motor,tak mi zacnou pomalu padat otacky na volnobeh.Kdyz je motor studeny,tak je vse v poradku.Nevite nekdo,cim to muze byt?
Zdravim.Mel bych dotaz.Kdyz se ohreje motor,tak mi zacnou pomalu padat otacky na volnobeh.Kdyz je motor studeny,tak je vse v poradku.Nevite nekdo,cim to muze byt?
nevim teď přesně jak to myslíš ale většinou tohle dělá váha vzduchu zkus se podívat na všechny čidla na sání vzduchu rozpojit a zapojit konektory a prostříknout je kontaktolem, jo a taky to dělá třeba ucpanej vzduchovej filtr
nevim teď přesně jak to myslíš ale většinou tohle dělá váha vzduchu zkus se podívat na všechny čidla na sání vzduchu rozpojit a zapojit konektory a prostříknout je kontaktolem, jo a taky to dělá třeba ucpanej vzduchovej filtr
No kdyz jedu a vytocim motor,tak pak ty otacky padaj pomalu,ale nedela to pravidelne.Nekdy to zacne treba po 5ti minutach jizdy,nekdy je to O.K.Kdyz to chcipnu a znovu nastartuju,tak to jde normalne.Vzduchovej filtr jsem menil,tak se jeste podivam na ty cidla.Diky
No kdyz jedu a vytocim motor,tak pak ty otacky padaj pomalu,ale nedela to pravidelne.Nekdy to zacne treba po 5ti minutach jizdy,nekdy je to O.K.Kdyz to chcipnu a znovu nastartuju,tak to jde normalne.Vzduchovej filtr jsem menil,tak se jeste podivam na ty cidla.Diky:-d