Zdravim, motor mi stratil vykon,ide ako bez turba, ma problem sa dostat do otacok aj pri plnom zosliapnuti plynu.Hadice vyzeraju byt vsetky ok.V com moze byt problem? Odislo nejake cidlo? Kontrolka nesvieti ziadna. Dik za rady.
Ide o 2,5 TD
Zdravim, motor mi stratil vykon,ide ako bez turba, ma problem sa dostat do otacok aj pri plnom zosliapnuti plynu.Hadice vyzeraju byt vsetky ok.V com moze byt problem? Odislo nejake cidlo? Kontrolka nesvieti ziadna. Dik za rady.
Ide o 2,5 TD
Měl jsem stejnou závodu co říkáš pak jsem zjistil že na kastli v zadu u motoru je přišroubovaná táková krabička vede do ní 1 konektor a úzká hadička tu jsem měl prasklou pouhým okem to nebylo vidět pokud je to ok odešla ta krabička která udává bohatost vzduchu do turba.
Měl jsem stejnou závodu co říkáš pak jsem zjistil že na kastli v zadu u motoru je přišroubovaná táková krabička vede do ní 1 konektor a úzká hadička tu jsem měl prasklou pouhým okem to nebylo vidět pokud je to ok odešla ta krabička která udává bohatost vzduchu do turba.
dnes som si to tiez vsimol,akurat idem z garaze.Je tam odlomena ta trubicka na tom cidle.Dufam,ze to bude len to,aj ked neviem ako to zlepim
dnes som si to tiez vsimol,akurat idem z garaze.:)Je tam odlomena ta trubicka na tom cidle.Dufam,ze to bude len to,aj ked neviem ako to zlepim:(
zalepit sa mi to sice podarilo,ale ten vyustok sa zlomil zase,tak som to len oblepil izolackou.zatial to funguje,ale ...Nema niekto na predaj funkcne cidlo?
zalepit sa mi to sice podarilo,ale ten vyustok sa zlomil zase,tak som to len oblepil izolackou.zatial to funguje,ale ...Nema niekto na predaj funkcne cidlo? :)
To je věčnej problém nevim proč to udělali tak malí v citroenu to určitě budou mít ale za nemalí peníze
To je věčnej problém nevim proč to udělali tak malí v citroenu to určitě budou mít ale za nemalí peníze