Zdravim chtel bych se zeptat jestli nahodou nekdo nevi jake bych mel dat osazeni do 3okeho svetla masky?Jestli 2xdalkove a jedno tlumene,nebo jinak?Dekuji vsem za jakoukoliv odpoved
Zdravim chtel bych se zeptat jestli nahodou nekdo nevi jake bych mel dat osazeni do 3okeho svetla masky?Jestli 2xdalkove a jedno tlumene,nebo jinak?Dekuji vsem za jakoukoliv odpoved:-)
NA predni strane vozu smy byt osazena tato svetla
povinna 1 par potkavacich 1 par dalkovych 1 par obrysovych
k tomu smi byt + 1 par dalkovych 1par dennich 1 par mlhovych + x paru obrysovych
jak ktera svetla umystovat je vec druha...
samozrejmne jeste svetla smerova.
NA predni strane vozu smy byt osazena tato svetla
povinna 1 par potkavacich 1 par dalkovych 1 par obrysovych
k tomu smi byt + 1 par dalkovych 1par dennich 1 par mlhovych + x paru obrysovych
jak ktera svetla umystovat je vec druha...
samozrejmne jeste svetla smerova.
Tak nejjednodušší je si koupit originál Morette, pak nemusíš nic řešit. Je osazen od Helly tak, jak to má být.
S čímkoliv jiným můžeš mít problém.
Tak nejjednodušší je si koupit originál Morette, pak nemusíš nic řešit. Je osazen od Helly tak, jak to má být.
S čímkoliv jiným můžeš mít problém.
No mozna kdybychmel 30tic.navrh tak si je koupim ale jsem spis kutil a chci si je vyrobit sam ale jinak diky
No mozna kdybychmel 30tic.navrh tak si je koupim ale jsem spis kutil a chci si je vyrobit sam ale jinak diky:-)
Pokud beres cenu z ceskych webu tak tam 30 tis skutecne je nicmene ti reknou ze je stejne neumej dodad..... klokan je v tomhle znaly tak snad sem neco k teto problematice napise.
Pokud beres cenu z ceskych webu tak tam 30 tis skutecne je nicmene ti reknou ze je stejne neumej dodad..... klokan je v tomhle znaly tak snad sem neco k teto problematice napise.
kdybys je viděl rozdělaný, tak uznáš, že si je sám neuděláš. A kdybys na to kupoval komponenty, tak tě to vyjde dráž než si koupit nový.
Vyjdou dvakrát dráž než kdybys šel koupit nový normální XM světla, což mi nepřijde moc. Jen ten dodavatel je na odstřel ...
kdybys je viděl rozdělaný, tak uznáš, že si je sám neuděláš. A kdybys na to kupoval komponenty, tak tě to vyjde dráž než si koupit nový.
Vyjdou dvakrát dráž než kdybys šel koupit nový normální XM světla, což mi nepřijde moc. Jen ten dodavatel je na odstřel ...
Ahoj. 3oka světla od Morette jsme řešili s Timmym. Nechal si je poslat přímo od nich. A cena je někde na půlce CZ webů. Zkus mu napsat. Teď mi blbne pc,jinak bych Ti poslal odkazy...
Ahoj. 3oka světla od Morette jsme řešili s Timmym. Nechal si je poslat přímo od nich. A cena je někde na půlce CZ webů. Zkus mu napsat. Teď mi blbne pc,jinak bych Ti poslal odkazy...