Ahoj XM-aci,vservise menili vstrekovaciu trisku ktora obsahuje nejaky senzor chceli za to 400 euro....ked som to rozdychal zistil som ze ho dali na prvy valec z lava no ja mam pocit ze bol na druhom valci z lava ked stojime pred autom,vie mi niekto napisat ako to ma byt spravne?
Ahoj XM-aci,vservise menili vstrekovaciu trisku ktora obsahuje nejaky senzor chceli za to 400 euro....ked som to rozdychal zistil som ze ho dali na prvy valec z lava no ja mam pocit ze bol na druhom valci z lava ked stojime pred autom,vie mi niekto napisat ako to ma byt spravne?
20.07.2011 16:30 -
Re: senzor predstihu na druhom valci ?
Ahoj. Já jsem měl podobný problém na počátku roku. Měnil jsem ho za starší - 8.000,-Kč za nový se mi dát nechtělo, ale mám ho také na druhém válci (od rozvodů). Tak by mě to taky zajímalo, jak to má být. A vadí to, že je na druhém?
Ahoj. Já jsem měl podobný problém na počátku roku. Měnil jsem ho za starší - 8.000,-Kč za nový se mi dát nechtělo, ale mám ho také na druhém válci (od rozvodů). Tak by mě to taky zajímalo, jak to má být. A vadí to, že je na druhém?
20.07.2011 22:09 -
mezdi tym som nasiel schemu motora a je to tam na druhom od rozvodu tak ako si pisal a ci to vadi ? no ty mas na druhom ja na prvom a funguje to aspon mne urcite tri roky som nepredbehol ziadne auto teraz taha jak besny kon ,ked to vsak ma byt na druhom tak to dam prehodit zatial dik.
mezdi tym som nasiel schemu motora a je to tam na druhom od rozvodu tak ako si pisal a ci to vadi ? no ty mas na druhom ja na prvom a funguje to aspon mne urcite tri roky som nepredbehol ziadne auto teraz taha jak besny kon:palec ,ked to vsak ma byt na druhom tak to dam prehodit zatial dik.
21.07.2011 22:33 -
tak som to dnes prehodil na ten druhy valec mam pocit ze je to este lepsie mozno je to len psichika no som spokojny dufam ze mi ta spokojnost vydrzi dalsich 300 000km
tak som to dnes prehodil na ten druhy valec mam pocit ze je to este lepsie mozno je to len psichika no som spokojny dufam ze mi ta spokojnost vydrzi dalsich 300 000km :-d
22.07.2011 21:00 -
Tak to jsem rád, že je to O.K. Mě to předtím kouře bíle, teď už jen "černě". Na výkonu jsem žádný velký rozdíl nepoznal, ale pocit je určitě lepší.
Tak to jsem rád, že je to O.K. Mě to předtím kouře bíle, teď už jen "černě":-d. Na výkonu jsem žádný velký rozdíl nepoznal, ale pocit je určitě lepší.