Tak jsem konečně nechal vyměnit motor u mého miláčka. No, neumíte si představit co jsem si vyslechl od svého mechanika . naštěstí je to kamarád a ted už i schopny opravář vozu xm. Ted ještě jenom nechám dodělat pár maličkostí. Ložisko, tachometr a ovzdušnit topení a dát nezávisle té topení. Po dlouhé době jsem se svezl xm a mužu říct že jsem byl zas nadšen. A už se těším jak budu zas využívat jeho služby. V květnu bych se chtěl dostavit na sraz xmáku.
Tak jsem konečně nechal vyměnit motor u mého miláčka. No, neumíte si představit co jsem si vyslechl od svého mechanika . :-) naštěstí je to kamarád a ted už i schopny opravář vozu xm. Ted ještě jenom nechám dodělat pár maličkostí. Ložisko, tachometr a ovzdušnit topení a dát nezávisle té topení. Po dlouhé době jsem se svezl xm a mužu říct že jsem byl zas nadšen. A už se těším jak budu zas využívat jeho služby. V květnu bych se chtěl dostavit na sraz xmáku.
Gratuluju ti k tomuto kroku. Prakticky by mě čekalo to samé,nebo aspoň hlava,ale díky hodně zničené a rezavé karoserii,na to kašlu.znáš to opravíš motor a zkurví se něco jinýho.
Né teď vážně,Už od minulé zimy jezdím s olejem ve vodě,stále odsávám z hladiny olej a stále to jede dobře a tah tomu zůstal dobrej. dobrý je to,že voda nejde do oleje,stačí mi to udělat tak jednou za 14 dní a jezdí se dál.docela se mi to daří udržet,aby olej nesežral hadice.
Musím říct,že i tak je auto spolehlivé a jak dojezdí,tak zase půjdu po tomhle i když vím,ža hlava zase jednoho dne praskne,ale to pohodlí a prostor a ten neúnavnej a silnej motor za to stojí.
přeju ať ti novej motor vydrží co nejdýl.
Gratuluju ti k tomuto kroku. Prakticky by mě čekalo to samé,nebo aspoň hlava,ale díky hodně zničené a rezavé karoserii,na to kašlu.znáš to opravíš motor a zkurví se něco jinýho.
Né teď vážně,Už od minulé zimy jezdím s olejem ve vodě,stále odsávám z hladiny olej a stále to jede dobře a tah tomu zůstal dobrej. dobrý je to,že voda nejde do oleje,stačí mi to udělat tak jednou za 14 dní a jezdí se dál.docela se mi to daří udržet,aby olej nesežral hadice.
Musím říct,že i tak je auto spolehlivé a jak dojezdí,tak zase půjdu po tomhle i když vím,ža hlava zase jednoho dne praskne:-),ale to pohodlí a prostor a ten neúnavnej a silnej motor za to stojí.
přeju ať ti novej motor vydrží co nejdýl.
Ahoj fra775, nezkoušel jsi vyřadit chladič oleje? Už jsem se dvakrát setkal i s touto variantou a bubák jménem prasklá hlava to nebyla. Stačí propojit hadice, co vedou do toho chladiče, trubkou (na koncích udělej pertly nebo drážky aby nevylítly hadice tlakem) a uvidíš.
Ahoj fra775, nezkoušel jsi vyřadit chladič oleje? Už jsem se dvakrát setkal i s touto variantou a bubák jménem prasklá hlava to nebyla.:-) Stačí propojit hadice, co vedou do toho chladiče, trubkou (na koncích udělej pertly nebo drážky aby nevylítly hadice tlakem) a uvidíš.