předem se chci omluvit, jestli tu tohle téma už je. Jsem tady nová a postupně všechny témata prolezu, ale tuhle informaci bych potřebovala vědět co nejdřív, takže k věci.
Plánuji z jednoho zuboženého Xmka udělat zase krasavce ( celoživotní sen a práce ). Mimo jiné, hlavní problém je, že majitel Xmko nechal dlouho stát, říkal 3 měsíce, ale myslím si, že to je víc podle stavu auta. Nicméně jsme to nastartovali motor hrozně vynechával, místama se mi zdálo, že jede tak na 3 válce maximálně.. No vyměnila jsem svíčky a kabely, trochu se to zlepšilo válce chytají jakštakš všechny, ale při jízdě to kolikrát cukne tak že máte volant v obličeji. Plánuju vyčistit ještě vstřiky. Napadá někoho co jiného by to ještě mohlo být? Kromě špatné komprese ve válcích, to budu řešit až jako poslední možnost, protože to bude asi konec..
Dobrý den,
předem se chci omluvit, jestli tu tohle téma už je. Jsem tady nová a postupně všechny témata prolezu, ale tuhle informaci bych potřebovala vědět co nejdřív, takže k věci.
Plánuji z jednoho zuboženého Xmka udělat zase krasavce ( celoživotní sen a práce :D). Mimo jiné, hlavní problém je, že majitel Xmko nechal dlouho stát, říkal 3 měsíce, ale myslím si, že to je víc podle stavu auta. Nicméně jsme to nastartovali motor hrozně vynechával, místama se mi zdálo, že jede tak na 3 válce maximálně.. :D No vyměnila jsem svíčky a kabely, trochu se to zlepšilo válce chytají jakštakš všechny, ale při jízdě to kolikrát cukne tak že máte volant v obličeji. Plánuju vyčistit ještě vstřiky. Napadá někoho co jiného by to ještě mohlo být? Kromě špatné komprese ve válcích, to budu řešit až jako poslední možnost, protože to bude asi konec..
Možná vynechává cívka. Nebo benzínové čerpadlo - to dělalo známému po odstavení XM na půl roku. Benzín je tam čerstvý? Palivový filtr by to chtělo taky udělat, nejlépe jako první, protože je to stejně asi nutné a taky nejlevnější.
Možná vynechává cívka. Nebo benzínové čerpadlo - to dělalo známému po odstavení XM na půl roku. Benzín je tam čerstvý? Palivový filtr by to chtělo taky udělat, nejlépe jako první, protože je to stejně asi nutné a taky nejlevnější.:-)
Ja mam podobny problem... Nekdy nechce nastartovat, nekdy samo chcipne, nekdy jede jako kdybych ho do riti kopal a nekdy tak skupe, ze kope do riti mne..... Byl jsem na diagnostice a zjistili sme, ze je vadny BOČNÍK NAPÁJENÍ. Je to takove zarizeni, ktere pri skratu v elektrice odpaji jednotlive zarizeni, ktere jsou skratem ohrozeny... To znamena, ze kdyz ten skrat ohrozuje civky, tak je docasne odpoji a to je to skubani.... Jenze tento bocnik napajeni oznacilo jako vadny.... Tak ted nevim, jestli si dela co chce, nebo tam mam opravdu nekde nejakej skrat v elektrice... A co je nejhorsi, nevim, kde ten bocnik napajeni je a jak vypada....
Ja mam podobny problem... Nekdy nechce nastartovat, nekdy samo chcipne, nekdy jede jako kdybych ho do riti kopal a nekdy tak skupe, ze kope do riti mne..... Byl jsem na diagnostice a zjistili sme, ze je vadny BOČNÍK NAPÁJENÍ. Je to takove zarizeni, ktere pri skratu v elektrice odpaji jednotlive zarizeni, ktere jsou skratem ohrozeny... To znamena, ze kdyz ten skrat ohrozuje civky, tak je docasne odpoji a to je to skubani.... Jenze tento bocnik napajeni oznacilo jako vadny.... Tak ted nevim, jestli si dela co chce, nebo tam mam opravdu nekde nejakej skrat v elektrice... A co je nejhorsi, nevim, kde ten bocnik napajeni je a jak vypada....
Aha... Ted koukam, ze mas 3,0 12v.... Ja mam 3,0 24v....
Tak to bych teda hledal chybu v tom palivovem systemu.... Jeste bych zkusil vycistit sitko cerpadla v nadrzi a jak honza rika, vymnenit i palivovy filtr....
Aha... Ted koukam, ze mas 3,0 12v.... Ja mam 3,0 24v....
Tak to bych teda hledal chybu v tom palivovem systemu.... Jeste bych zkusil vycistit sitko cerpadla v nadrzi a jak honza rika, vymnenit i palivovy filtr....