Před rokem jsem měl problém se zavzdušňováním palivové soustavy. Pak jsem udělal nové vedení vyměnil palivový filtr+ (nádobku) a vyřadil předehřev. Všechno bylo O.K. Před 3 měsíci mi začalo XM špatně startovat ,když se zahřál motor (startování 3-5sekund). Při studeném motoru je vše O.K. startuje hned. Poraďte dík MartinXM
Před rokem jsem měl problém se zavzdušňováním palivové soustavy. Pak jsem udělal nové vedení vyměnil palivový filtr+ (nádobku) a vyřadil předehřev. Všechno bylo O.K. Před 3 měsíci mi začalo XM špatně startovat ,když se zahřál motor (startování 3-5sekund). Při studeném motoru je vše O.K. startuje hned. Poraďte dík MartinXM
27.11.2005 08:40 -
Re: Špatné startování s ohřátým motorem
Kolik mas najeto a Nestraci se ti voda? nekouri ti to nejak vice? jakou barvou cerne bile nebo modre?
Kolik mas najeto a Nestraci se ti voda? nekouri ti to nejak vice? jakou barvou cerne bile nebo modre?
27.11.2005 09:18 -
to ze to cudi to je pekne ale jakou barvu to ma za studena a jakou za tepla??? je to pomerne dulezite na prvotni diagnozu zavady...
voda je ok to znamena co? nestraci se? nevari?
to ze to cudi to je pekne ale jakou barvu to ma za studena a jakou za tepla??? je to pomerne dulezite na prvotni diagnozu zavady...
voda je ok to znamena co? nestraci se? nevari?
02.12.2005 09:27 -
cerny kour mluvi o velkem mnozstvi nafty nebo spatnem vstrikovaci nebo spatne tlaky (tomu to odpovida nejvic),spatne cerpadlo...
to co jsi napsal o vode je troch blbost..pokud mas foukle tesneni pod hlavou leti ti voda treba do oleje (nemusi nutne primo do valce) nebo se tlaci ven nebo se proste jen straci....
snimacem by ti to asi nekourilo co myslis?...
vzhledem k tomu ze mas 2.5 je mozna i problem s hlavou /foukle tesneni (za studena je prasklina zatahla,teplem se roztahuje)...
cerny kour mluvi o velkem mnozstvi nafty nebo spatnem vstrikovaci nebo spatne tlaky (tomu to odpovida nejvic),spatne cerpadlo...
to co jsi napsal o vode je troch blbost..pokud mas foukle tesneni pod hlavou leti ti voda treba do oleje (nemusi nutne primo do valce) nebo se tlaci ven nebo se proste jen straci....
snimacem by ti to asi nekourilo co myslis?...
vzhledem k tomu ze mas 2.5 je mozna i problem s hlavou /foukle tesneni (za studena je prasklina zatahla,teplem se roztahuje)...
02.12.2005 09:28 -
Voda se nestrácí. Barva kouře je bílá při studeném motoru. Když se zahřeje, tak je kouř černý. Od vody bych to nehledal. Když by se do válců dostala voda ,tak bych to nenastartoval ani studené. Já si myslím ,že to bude od ňákého snímače???
Ale nechám si poradit, dík o tvůj zájem
Voda se nestrácí. Barva kouře je bílá při studeném motoru. Když se zahřeje, tak je kouř černý. Od vody bych to nehledal. Když by se do válců dostala voda ,tak bych to nenastartoval ani studené. Já si myslím ,že to bude od ňákého snímače???
Ale nechám si poradit, dík o tvůj zájem
02.12.2005 09:31 -
nepada ti nafta? koulni se na svicky a nech promerit i trysky(pokud to neprestane)
PS: svicky vymen vsechny a nesetri kup kvalitni Bosch nebo NGK
@lenon
nepada ti nafta? koulni se na svicky a nech promerit i trysky(pokud to neprestane)
PS: svicky vymen vsechny a nesetri kup kvalitni Bosch nebo NGK
02.12.2005 09:59 -
Já mám pro změnu problém teď za zimy se studenym motorem. Točim, z vejfuku jdem bílej kouř a nechytne. Jednou pomohlo napumpovat naftu, jednou prostříknout konektor od počítače motoru. Když to chytne, tak se chvíli hádá, takže to vypadá na svíčky.Ale dneska byla největší zima -5, a chytil bez problémů. Už tomu přestávám rozumět.Naftu tankuju jen u Shellu a blbnout to začalo, když jsem dal V-Power diesel - ale jede to stim líp :lol: , když to natočim.
Já mám pro změnu problém teď za zimy se studenym motorem. Točim, z vejfuku jdem bílej kouř a nechytne. Jednou pomohlo napumpovat naftu, jednou prostříknout konektor od počítače motoru. Když to chytne, tak se chvíli hádá, takže to vypadá na svíčky.Ale dneska byla největší zima -5, a chytil bez problémů. Už tomu přestávám rozumět.Naftu tankuju jen u Shellu a blbnout to začalo, když jsem dal V-Power diesel :-o :-D - ale jede to stim líp :lol: , když to natočim.
03.12.2005 10:23 -
Dík za rady. Jelikož má XM najeto 180 000km, tak si to i říká o ňáké kontrole vstřiku a to těsnění pod hlavou také zkusím udělat. Čau Martin
Dík za rady. Jelikož má XM najeto 180 000km, tak si to i říká o ňáké kontrole vstřiku a to těsnění pod hlavou také zkusím udělat. Čau Martin
05.01.2006 01:29 -
Tak já vyměnil ty svíčky a startuje v pohodě - skoro jako moje bejvalá Xantia 1.9TD
Tak já vyměnil ty svíčky a startuje v pohodě - skoro jako moje bejvalá Xantia 1.9TD :-D