Ahoj všetci vyznávači XM. Tak sa mi podarilo po takmer 4 rokoch naštarovať moje XM- ko. Bolo síce naštartované asi pred 8-mimi mesiacmi, ale len na pár sekúnd. Pre veľmi nepríjemné zvuky som to rýchlo vzdal, ale teraz sa to podarilo a dokonca to spravilo aj pár ( 200 m ) skúšobnej jazdy. Predpokladám, že ak pôjdem týmto tempom, tak sa stretneme na najbližšom stretnutí členov XM-klubu (ak tú potvoru skôr nepredám ) Mám s toho veľkú radosť, aj keď hydraulika je dosť tvrdá na režime normál a ABS s ahlási o slovo na komunikačnom displeji. Ale hádam to neako poriešim
Ahoj všetci vyznávači XM. Tak sa mi podarilo po takmer 4 rokoch naštarovať moje XM- ko. Bolo síce naštartované asi pred 8-mimi mesiacmi, ale len na pár sekúnd. Pre veľmi nepríjemné zvuky som to rýchlo vzdal, ale teraz sa to podarilo a dokonca to spravilo aj pár ( 200 m ) skúšobnej jazdy. Predpokladám, že ak pôjdem týmto tempom, tak sa stretneme na najbližšom stretnutí členov XM-klubu (ak tú potvoru skôr nepredám ) Mám s toho veľkú radosť, aj keď hydraulika je dosť tvrdá na režime normál a ABS s ahlási o slovo na komunikačnom displeji. Ale hádam to neako poriešim
Jestli ti to stálo 4 roky, tak lhm zvodovatěla a hydraulika na tom bude dost blbě. Určitě bych tam dal proplach, nebo aspoň vyměnil LHM. Koule budou asi taky KO. Ale jinak držim palce
Jestli ti to stálo 4 roky, tak lhm zvodovatěla a hydraulika na tom bude dost blbě. Určitě bych tam dal proplach, nebo aspoň vyměnil LHM. Koule budou asi taky KO. Ale jinak držim palce;-)
Auto které se nehýbe a hnije kdesi v kopřivách, stárne dvakrát rychleji. Po čtyřech letech tam bude asi 80% věcí ve stavu "kaput" To co píše Lennon je jen špička ledovce. Jinak i á držím palce.
Auto které se nehýbe a hnije kdesi v kopřivách, stárne dvakrát rychleji. Po čtyřech letech tam bude asi 80% věcí ve stavu "kaput" To co píše Lennon je jen špička ledovce. Jinak i á držím palce. :-)
Ahoj všetci. Berúc do úvahy dobré rady od Lebedu a Lenona, som dnes odviezol ( po vlastnej osi ) toho mojeho lieblinga na zušľachtenie - výmena LHM, kontrola motora a avýmena rozvodového remeňa. Ak nájdem neakého spoľahlivého ( s referenciami ) opravára na hydrauliku a ABS , tak nechám spraviť aj tieto neduhy. ( Ak máte neaké skúsenosti - poraďte ). Vybavený nový TP aj s plynom - teším sa na ten krásne plávajúci pocit, keď 6 valcov šepoce pri 200- ke.
:-dAhoj všetci. Berúc do úvahy dobré rady od Lebedu a Lenona, som dnes odviezol ( po vlastnej osi ) toho mojeho lieblinga na zušľachtenie - výmena LHM, kontrola motora a avýmena rozvodového remeňa. Ak nájdem neakého spoľahlivého ( s referenciami ) opravára na hydrauliku a ABS , tak nechám spraviť aj tieto neduhy. ( Ak máte neaké skúsenosti - poraďte ). Vybavený nový TP aj s plynom - teším sa na ten krásne plávajúci pocit, keď 6 valcov šepoce pri 200- ke. :d