zdravím,mám takovej dotaz,dají se někde sehnat práhy a nebo je budu muset mordonat doma na koleni??
zdravím,mám takovej dotaz,dají se někde sehnat práhy a nebo je budu muset mordonat doma na koleni?? :-p
V citroenu je mají v katalogu. Otázkou je jestli je dokážou ještě dodat. Zeptat se v autorizáku. A jeden stojí 5000Kč s dph.
V citroenu je mají v katalogu. Otázkou je jestli je dokážou ještě dodat. Zeptat se v autorizáku. A jeden stojí 5000Kč s dph.
Ja si myslim, ze urcite zozenes aj nahradu. Ked sa to bez problemu podarilo mne na stary mercedes 115, tak na xm to bude hracka
Ja si myslim, ze urcite zozenes aj nahradu. Ked sa to bez problemu podarilo mne na stary mercedes 115, tak na xm to bude hracka:-)
Ale pro istotu si vem sebou metr a nez to koupis, poradne si je zmer. Ty prahy co mi dodali byly kratsi a museli sme je prodlouzit. Zbytecna prace navyse.
Ale pro istotu si vem sebou metr a nez to koupis, poradne si je zmer. Ty prahy co mi dodali byly kratsi a museli sme je prodlouzit. Zbytecna prace navyse.
a neprozradil by si mi,kde se mám zeptat a nebo kam se mám kouknout?? Díky
a neprozradil by si mi,kde se mám zeptat a nebo kam se mám kouknout?? Díky:palec
V kterekoliv mototechne. Ja to objednaval v malackach u obycejneho soukromnika s malou mototechnou. Skus Orakor, autostangl nebo Autokelly... Ale nejdriv ten Orakor. Cez nich objednavaji vsichni ostatni mototechny, cili budes to mit nejlevneji.
V kterekoliv mototechne. Ja to objednaval v malackach u obycejneho soukromnika s malou mototechnou. Skus Orakor, autostangl nebo Autokelly... Ale nejdriv ten Orakor. Cez nich objednavaji vsichni ostatni mototechny, cili budes to mit nejlevneji.
Tak jsem byl dneska se zeptat v Citroenu na ty práhy a tam mi bylo řečeno že nejsou a už ani nebudou a pek jsem byl ještě u jednoho obchodníka kterej umí sehnat první poslední a ten mi řekl že nemám šanci... Takže budu muset najít jiný řešení tobych se z toho.....
Tak jsem byl dneska se zeptat v Citroenu na ty práhy a tam mi bylo řečeno že nejsou a už ani nebudou a pek jsem byl ještě u jednoho obchodníka kterej umí sehnat první poslední a ten mi řekl že nemám šanci...:-(((( Takže budu muset najít jiný řešení tobych se z toho.....:-p
Ahoj.
Neviem či sa to dá (ja mám hachback a nie break ) ,ale ak áno ( a bolo by to k svetu ), tak by som ti mohol vyrezať prahy z mojeho určeného na šroťák a na ND.
Ahoj.
Neviem či sa to dá (ja mám hachback a nie break ) ,ale ak áno ( a bolo by to k svetu ), tak by som ti mohol vyrezať prahy z mojeho určeného na šroťák a na ND.
Pocuj Andy. Nasiel som raz inzerat xm burana zo zadu, okr. PD. To neni ta tvoja?
Pocuj Andy. Nasiel som raz inzerat xm burana zo zadu, okr. PD. To neni ta tvoja?
Ak ma usmerníš ( nakreslíš ) ako to potrebuješ vyrezať daj vedieť a ak to bude vyhovujúce tak by som to doviezol "do historických zemí českých ". Asi v pondelok cestujem do Prahy
Ak ma usmerníš ( nakreslíš ) ako to potrebuješ vyrezať daj vedieť a ak to bude vyhovujúce tak by som to doviezol "do historických zemí českých ". Asi v pondelok cestujem do Prahy
Zistil som. Ta burana bola tusim seda. Ja som ju chcel zobrat, lebo mam na nu zadne dvere a bola za dobru cenu ale potom som zbadal, ze aj zadny blatnik bol na nej pohnuty a to boli len viditelne skody. Nechcem vidiet co je s kufrom.
Zistil som. Ta burana bola tusim seda. Ja som ju chcel zobrat, lebo mam na nu zadne dvere a bola za dobru cenu ale potom som zbadal, ze aj zadny blatnik bol na nej pohnuty a to boli len viditelne skody. Nechcem vidiet co je s kufrom.