Tak to ste sa fešáci nerozumeli. Tá šedá ! Že keby si chcel a pasovalo by tak na tom mojom ( roč. 91 ) je zadná časť kompletná a Ty by si sa zbavil dverí a ja ostatného
:-)))) Tak to ste sa fešáci nerozumeli. Tá šedá ! Že keby si chcel a pasovalo by tak na tom mojom ( roč. 91 ) je zadná časť kompletná a Ty by si sa zbavil dverí a ja ostatného
Wallcorf: Je to na Tebe. Ak sa ti chce s tým babrať rezať,zvarať a podobne, môžem ti dať celú zadnú časť( bez zad.dverí )
Steve: Tak ako ? Mám to odrezať a dať Ti vedieť v ako je to stave?
Wallcorf: Je to na Tebe. Ak sa ti chce s tým babrať rezať,zvarať a podobne, môžem ti dať celú zadnú časť( bez zad.dverí )
Steve: Tak ako ? Mám to odrezať a dať Ti vedieť v ako je to stave?
Ja urcite nebudem investovat do inej. Ja len reku, ze som ti mohol najst ten inzerat, keby si chcel. Moje babatko potrebuje novy kabatik a papulku (naraznik) ma tiez bolavu. A este sa mi aj trochu pocikava (hydr. olej z riadenia)
Ja urcite nebudem investovat do inej. Ja len reku, ze som ti mohol najst ten inzerat, keby si chcel. Moje babatko potrebuje novy kabatik a papulku (naraznik) ma tiez bolavu. A este sa mi aj trochu pocikava (hydr. olej z riadenia):-))))
Ešte doplnok k otázke, či tú moju nechcem zachrániť. Nie, nedá sa s tým už nič urobiť. Motor a prevodovka vybraté,predná časť je odrezaná. Bolo to búrané spredu a "kamarát" mi to pri kúpe zabudol povedať. ( Uź nie je môj kamarát ) Ale aby ťa to nemýlilo - mám dva rovnaké ročníky. Akurát že ten polorozobraný je manuál a na čom jazdím je automat
Ešte doplnok k otázke, či tú moju nechcem zachrániť. Nie, nedá sa s tým už nič urobiť. Motor a prevodovka vybraté,predná časť je odrezaná. Bolo to búrané spredu a "kamarát" mi to pri kúpe zabudol povedať. ( Uź nie je môj kamarát ) Ale aby ťa to nemýlilo - mám dva rovnaké ročníky. Akurát že ten polorozobraný je manuál a na čom jazdím je automat
A aj nozicku ma bolavu. Moj otec ju mal totiz pozicanu, vbehol do jamy na ceste a skrivil elektron. Mozno bude aj naprava udreta ale to uz bude riesit poistovna spravcu komunikacie
A aj nozicku ma bolavu. Moj otec ju mal totiz pozicanu, vbehol do jamy na ceste a skrivil elektron. Mozno bude aj naprava udreta ale to uz bude riesit poistovna spravcu komunikacie:-(
No tak to stým olejom sme na tom rovnako. Mne to tečie z pravej prednej piestnice, z prasiatok a aj z motora.
No tak to stým olejom sme na tom rovnako. Mne to tečie z pravej prednej piestnice, z prasiatok a aj z motora.:-d
Ak máš klasickú nožičku ( elektron so stredovou puklicou ) tak mám jeden navyše
Ak máš klasickú nožičku ( elektron so stredovou puklicou ) tak mám jeden navyše
Jaj taaaak! Teraz v tom mam jasno. Jasne, kasli na to. Rozober a... Vies co? Daj to to inzeratu. Mozno sa ti ozve ten s tou naburanou. No co? Kazde evro dobre.
Jaj taaaak! Teraz v tom mam jasno. Jasne, kasli na to. Rozober a... Vies co? Daj to to inzeratu. Mozno sa ti ozve ten s tou naburanou. No co? Kazde evro dobre. :-)
Nie nie. Mam elektron ale s takou malou puklickou v strede co je len znak citroen.
Nie nie. Mam elektron ale s takou malou puklickou v strede co je len znak citroen.
Ak pôjdem na ryby do Rudna, ozvem sa a pokecáme, dobre. Maj sa a dobrú noc.
Ak pôjdem na ryby do Rudna, ozvem sa a pokecáme, dobre. Maj sa a dobrú noc.
Mne tecie z hrebena pri lavej spojovacke. Je tam vymlatene puzdro. Ale mam doma cele riadenie, tak ho len vycistim a niekedy vymenim. Snad to nebude jak alfa romeo. Tam som menil len silentbloky na stabilizatore a naprava musela ist cela dolu. A z motora mi tecie tiez, cez vanu. Aj na to si brusim zuby. Oleja mi vela nezmizne ale staci deci a vsetko je zasrate jak svina
Mne tecie z hrebena pri lavej spojovacke. Je tam vymlatene puzdro. Ale mam doma cele riadenie, tak ho len vycistim a niekedy vymenim. Snad to nebude jak alfa romeo. Tam som menil len silentbloky na stabilizatore a naprava musela ist cela dolu. A z motora mi tecie tiez, cez vanu. Aj na to si brusim zuby. Oleja mi vela nezmizne ale staci deci a vsetko je zasrate jak svina:-))))
Mimochodom, nasiel som na predaj xmku, ciernu 2.1Td, automat, r.v. myslim, ze 98, full vybava, cena cca 36000kc. Skusim ju najst a dam link. Taka je jak cukricek. Oplati sa vobec opravovat stare??
Mimochodom, nasiel som na predaj xmku, ciernu 2.1Td, automat, r.v. myslim, ze 98, full vybava, cena cca 36000kc. Skusim ju najst a dam link. Taka je jak cukricek. Oplati sa vobec opravovat stare??
Sakra, som si vsimol, ze ma istene tlmice ocelovym lanom. To je dobry napad. Uz som videl, kedy mali xmky vystreleny tlmic a odniesli si to hydr. trubky, gule a hlavne kapota. To je fakt tak chulostive?
Sakra, som si vsimol, ze ma istene tlmice ocelovym lanom. To je dobry napad. Uz som videl, kedy mali xmky vystreleny tlmic a odniesli si to hydr. trubky, gule a hlavne kapota. To je fakt tak chulostive?:nevim