ahojte prosim vas mozete mi poradit ci XM 2.1 TD rocnik91 ma pelovi filter?lebo ja ho nikde nemozem najst. a este niekde sa mi trati voda a neviem cim to je lebo na olejovom vicku neni ziadne stopa po vode a ani z vyfuku nejde ziadne vodna para ani nic podobne.
ahojte prosim vas mozete mi poradit ci XM 2.1 TD rocnik91 ma pelovi filter?lebo ja ho nikde nemozem najst. a este niekde sa mi trati voda a neviem cim to je lebo na olejovom vicku neni ziadne stopa po vode a ani z vyfuku nejde ziadne vodna para ani nic podobne.
XM Nemá pylový filtr je tam pouze plastová síťka před větrákem pod plastovou lištou u čelního skla
XM Nemá pylový filtr je tam pouze plastová síťka před větrákem pod plastovou lištou u čelního skla
ahoj no to som nasiel tak dik aspon za som si ho neobjednal.a s tou vodou nevies poradit?
ahoj no to som nasiel tak dik aspon za som si ho neobjednal.a s tou vodou nevies poradit?
Tak odmontuj ten plast pod palubovku, na spolujazdcovej strane a omakaj tu izolaciu co je z vnutornej strany teho plastu. Jestli je mokra, tak ti tece kureni. Potom mi daj vedet a ja ti poradim, co s tym a ked to nepomoze mozem ti prodat radiator. Mam jeden navyse. A neboj, nebudem chcet zan nove auto
Tak odmontuj ten plast pod palubovku, na spolujazdcovej strane a omakaj tu izolaciu co je z vnutornej strany teho plastu. Jestli je mokra, tak ti tece kureni. Potom mi daj vedet a ja ti poradim, co s tym a ked to nepomoze mozem ti prodat radiator. Mam jeden navyse. A neboj, nebudem chcet zan nove auto:-))))
dik skusim to lebo pred par tyzdnami som ju kupil a nemal som cas to rozoberat ale teraz uz pomaly to kontrolujem tak ked nieco zistim ozvem sa
dik skusim to lebo pred par tyzdnami som ju kupil a nemal som cas to rozoberat ale teraz uz pomaly to kontrolujem tak ked nieco zistim ozvem sa
K té vodě. Mě třeba mizela voda pomalým rosením nedotažené hadicové spony přímo na nádobce s vodou.
Poznal jsem to "jen" podle divné barvy prosotru okolo - bylo to "umytý".
Jak to bylo horký, tak se ty kapky skoro hned odpařily a nikde ani loužička, jen mapy po tom odpaření
K té vodě. Mě třeba mizela voda pomalým rosením nedotažené hadicové spony přímo na nádobce s vodou.
Poznal jsem to "jen" podle divné barvy prosotru okolo - bylo to "umytý".
Jak to bylo horký, tak se ty kapky skoro hned odpařily a nikde ani loužička, jen mapy po tom odpaření :)
no nieco tam este bude lebo vymenil som uzaver nadobky ako som tu u jedneho cital a nemizne jej tolko ale este niekde sa trati svina jedna inak pomohlo mi vycko z nadrzky z fiatu tempra 2.0 i.e ktoru som mal tiez skusim to este popozerat.dik za radu
no nieco tam este bude lebo vymenil som uzaver nadobky ako som tu u jedneho cital a nemizne jej tolko ale este niekde sa trati svina jedna inak pomohlo mi vycko z nadrzky z fiatu tempra 2.0 i.e ktoru som mal tiez skusim to este popozerat.dik za radu
Pocuj, neries, ja ti poradim. Mne takto tiekol radiator do interieru. Na pumpe som kupil modru flasticku, vylial polovicu toho sajrajtu do kvapaliny a isiel za mojou do prievidze. Odvtedy mam pokoj a je to uz vyse roka. Ale podmienka je ubehnut aspon 100 km.
Pocuj, neries, ja ti poradim. Mne takto tiekol radiator do interieru. Na pumpe som kupil modru flasticku, vylial polovicu toho sajrajtu do kvapaliny a isiel za mojou do prievidze. Odvtedy mam pokoj a je to uz vyse roka. Ale podmienka je ubehnut aspon 100 km.
Ahoj Andy. Bol tam ten sajrajt do chladiacej kvapaliny, co ucpava netesnosti vo vodnom systeme. A naozaj to funguje spolahlivo.
Ahoj Andy. Bol tam ten sajrajt do chladiacej kvapaliny, co ucpava netesnosti vo vodnom systeme. A naozaj to funguje spolahlivo.
Čauko Marek.
Ako pokračuješ vo svojom experimente prestavby ? Chcem sa opýtať,či ti nezostali s Tvojho uloveného XM-ka:
1/Pri šoférovi tlačitka na sťahovanie okien - hlavne ovládanie spolujazdcovho
2/ Ak je to limuzína - zamykanie zadného kufra- taký komplet
Daj prosím ťa vedieť. V týždni asi pôjdem do Vašich končín ( N.Rudno) či sa môžem zastaviť. Dík
Čauko Marek.
Ako pokračuješ vo svojom experimente prestavby ? Chcem sa opýtať,či ti nezostali s Tvojho uloveného XM-ka:
1/Pri šoférovi tlačitka na sťahovanie okien - hlavne ovládanie spolujazdcovho
2/ Ak je to limuzína - zamykanie zadného kufra- taký komplet :-d
Daj prosím ťa vedieť. V týždni asi pôjdem do Vašich končín ( N.Rudno) či sa môžem zastaviť. Dík
Nepotesim ta.
Tie tlacitka na stahovanie okien som uz menil, lebo ta nova ich mala s automatickym dojazdom. Dopadlo to asi tak, ze sa z nich zadymilo a bolo po nich. Teraz ma caka patracka preco, lebo chcem menit komplet dvere a bojim sa, ze budu problemy s elektrikou.
So zamykanim zadneho kufra ti mozem pomoct ale nemam kluc od zamku. Viem ti to ale prerobit na tvoj.
No a za tu antenu som ti spominal, ze je ulomena pod zavitom.
A takto ma ta potvora prekvapuje s kazdou prestavbou Vsetko musim prisposobovat, ako sa len da
Nepotesim ta.
Tie tlacitka na stahovanie okien som uz menil, lebo ta nova ich mala s automatickym dojazdom. Dopadlo to asi tak, ze sa z nich zadymilo a bolo po nich. Teraz ma caka patracka preco, lebo chcem menit komplet dvere a bojim sa, ze budu problemy s elektrikou.
So zamykanim zadneho kufra ti mozem pomoct ale nemam kluc od zamku. Viem ti to ale prerobit na tvoj.
No a za tu antenu som ti spominal, ze je ulomena pod zavitom.
A takto ma ta potvora prekvapuje s kazdou prestavbou:-(((( Vsetko musim prisposobovat, ako sa len da:-((((
ahojte chalani celkom zaujimava debata dufam ze taketo problemi ma obidu zatial mam dost problemov s tzm motorom co sa tyka vody a toho cerpadla ale je nadej ze budemmat druhe tak asi niekedy zase asi pojdem do lehoty .
ahojte chalani celkom zaujimava debata dufam ze taketo problemi ma obidu zatial mam dost problemov s tzm motorom co sa tyka vody a toho cerpadla ale je nadej ze budemmat druhe tak asi niekedy zase asi pojdem do lehoty .
Čau, ďakujem za odkaz. Ušetrím Ťa prestavby kľúča, ten je O.K. Mal som zlý motorček,ktorý som nahradil. Je to funkčné, čo sa týka elektriky, ale mechanicky - nezamkne to. Čiže vychádza mi s toho len jedno , je to niekde v mechanickej časti. Ako na potvoru sa mi pokazil aj diaľkový ovládač, tak si sám neviem poradiť. Potreboval by som sa strčiť do kufra a zam,knúť to, aby som videl,kde to zostáva visieť, ale ruku Saxany nie a nie zohnať....
Čau, ďakujem za odkaz. Ušetrím Ťa prestavby kľúča, ten je O.K. Mal som zlý motorček,ktorý som nahradil. Je to funkčné, čo sa týka elektriky, ale mechanicky - nezamkne to. Čiže vychádza mi s toho len jedno , je to niekde v mechanickej časti. Ako na potvoru sa mi pokazil aj diaľkový ovládač, tak si sám neviem poradiť. Potreboval by som sa strčiť do kufra a zam,knúť to, aby som videl,kde to zostáva visieť, ale ruku Saxany nie a nie zohnať....:-d
ANDY:
Naco sa zatvarat do kufra?? Zacvakni zamok na prazdno. Len potlac srobovakom ten biely jazycek a mozes zamykat Ale inac ja som mal presne toto iste. Rozobral som mechanizmus, poriadne VSETKO premazal a hotovo. Chvilku mi to este blblo, ze mi to zamklo az na piaty krat ale tak do dvoch tyzdnov sa to uplne rozchodilo a odvtedy mam pokoj.
MUKI:
Viem o jednej xm-ke combi 2,1 td s mechanickym cerpadlom ako mas ty. Vraj ma motor po GO ale je trochu zhnita. Ma to aj spz a je to vraj plne pojazdne. Chce za to do 100 eur, lebo mu to zavadzia. Ja by som ju bral ale je mi na prd. Potrebujem z nej len naraznik a jeden kusok plastu ale on to chce predat len v celku. Keby som vedel o nejakej zdravej bez papierov a s vadnym motorom tak by som urobil z dvoch jednu. Alebo hocijaku xm-ku bez motora a prevodovky, spojazdnit ju a este by mi zostalo plno nahradnych dielov. Zial financie chybaju
ANDY:
Naco sa zatvarat do kufra?? Zacvakni zamok na prazdno. Len potlac srobovakom ten biely jazycek a mozes zamykat :-) Ale inac ja som mal presne toto iste. Rozobral som mechanizmus, poriadne VSETKO premazal a hotovo. Chvilku mi to este blblo, ze mi to zamklo az na piaty krat ale tak do dvoch tyzdnov sa to uplne rozchodilo a odvtedy mam pokoj.
MUKI:
Viem o jednej xm-ke combi 2,1 td s mechanickym cerpadlom ako mas ty. Vraj ma motor po GO ale je trochu zhnita. Ma to aj spz a je to vraj plne pojazdne. Chce za to do 100 eur, lebo mu to zavadzia. Ja by som ju bral ale je mi na prd. Potrebujem z nej len naraznik a jeden kusok plastu ale on to chce predat len v celku. Keby som vedel o nejakej zdravej bez papierov a s vadnym motorom tak by som urobil z dvoch jednu. Alebo hocijaku xm-ku bez motora a prevodovky, spojazdnit ju a este by mi zostalo plno nahradnych dielov. Zial financie chybaju:-((((
to je skoda ze len v celku ja ju nemam kde mat preto zhanam len konkretne veci mne tu stoji skoda 120 citroen bx tato xmka a otcova kia a keby som sem zaparkoval dalsie nasi ma vyhodia z domu tak ak sa ti hodi kludne ju ber
to je skoda ze len v celku ja ju nemam kde mat preto zhanam len konkretne veci mne tu stoji skoda 120 citroen bx tato xmka a otcova kia a keby som sem zaparkoval dalsie nasi ma vyhodia z domu tak ak sa ti hodi kludne ju ber