Jo Lebedo,měls pravdu,kdybych nešetřil na řemenici a vyměnil ji,tak se to nestalo.
To že mám občas pravdu, to vím. Ale jak souvisí ta krešpíčovina s řemenicí na klice to ňák vysvětli.
To že mám občas pravdu, to vím. ;-) Ale jak souvisí ta krešpíčovina s řemenicí na klice to ňák vysvětli. :-d
zdar. myslel jsem že jsem to tady už psal.
No nic z toho by se nestalo,kdyby mě ta guma z řemenice nevlítla do rozvoďáku.Koupil jsem na to údajně superr nástrojářský lepidlo.na jiných věcech teda drží suprově,ale gumu v řemenici neudrželo.
No a dál to znáš.
zdar. myslel jsem že jsem to tady už psal.
No nic z toho by se nestalo,kdyby mě ta guma z řemenice nevlítla do rozvoďáku.Koupil jsem na to údajně superr nástrojářský lepidlo.na jiných věcech teda drží suprově,ale gumu v řemenici neudrželo.
No a dál to znáš.
Jestli už máš novou řemenici tak neváhej a udělej si na ní bílou značku ať vidíš kdy se začne protáčet. Já to takhle mám, neb už byl cca před 100 000km měněná a vím že když se značky rozejdou tak je třeba to neprodleně řešit neb ta guma fakt nepatří mezi rozvodák a kladky.
Jestli už máš novou řemenici tak neváhej a udělej si na ní bílou značku ať vidíš kdy se začne protáčet. Já to takhle mám, neb už byl cca před 100 000km měněná a vím že když se značky rozejdou tak je třeba to neprodleně řešit neb ta guma fakt nepatří mezi rozvodák a kladky. ;-)
vím nedržím se témat,vysvětloval jsem jak k tomu došlo a ten ommobilizer byl následek toho,protože,jak víš tak jsem vše vymontoval abych měl přístup.
vím nedržím se témat,vysvětloval jsem jak k tomu došlo a ten ommobilizer byl následek toho,protože,jak víš tak jsem vše vymontoval abych měl přístup.
bych rek ze to nebude imobilizer ale nouzovy odpojeni privodu paliva pridopravni nehode.
bych rek ze to nebude imobilizer ale nouzovy odpojeni privodu paliva pridopravni nehode.
Vítejte ve světě 2,5půlek tyto problémy jsou samozřejmostí bez toho to nejde jedinou jistotu kterou máte na cestě je ta že ten motor někde vyplivne hezký den
Vítejte ve světě 2,5půlek tyto problémy jsou samozřejmostí bez toho to nejde jedinou jistotu kterou máte na cestě je ta že ten motor někde vyplivne hezký den :-))))
Zdar Gabris.
na tenhle motor nemůžu zanevřít,protože to byla čistě moje chyba.Podle mě je to moc dobrej motor,ale uznávám ,že 2,1td bude spolehlivější.
Benzín jsem ještě neměl,ani jsem s tím nejel,tak nemůžu posoudit.ale na spotřebu bude určitě o dost žravější.
Zdar Gabris.
na tenhle motor nemůžu zanevřít,protože to byla čistě moje chyba.Podle mě je to moc dobrej motor,ale uznávám ,že 2,1td bude spolehlivější.
Benzín jsem ještě neměl,ani jsem s tím nejel,tak nemůžu posoudit.ale na spotřebu bude určitě o dost žravější.
já mam taky2.5 máš pravdu v tom že když motor chodí je to supr nesmí se ale podělat 2okruhový systém chlazení je docela dobře vymyšlený protože auto v zimě okamžitě topí problém nastává až když se jeden ze dvou termostatů zasekne, dej si na to bacha. Co se týče síly a projíždění kopců neni žádnej problém jede stejně jako na rovině. Ale jak řikám problém spočívá v tom až když se něco podělá. 2litrovej benál žere hodně ale je to benzín takže tyhle starosti odpadávají.
já mam taky2.5 máš pravdu v tom že když motor chodí je to supr nesmí se ale podělat 2okruhový systém chlazení je docela dobře vymyšlený protože auto v zimě okamžitě topí problém nastává až když se jeden ze dvou termostatů zasekne, dej si na to bacha. Co se týče síly a projíždění kopců neni žádnej problém jede stejně jako na rovině. Ale jak řikám problém spočívá v tom až když se něco podělá. 2litrovej benál žere hodně ale je to benzín takže tyhle starosti odpadávají. :palec
Pro lebedu:
tak si představ,že jsem koupil novou řemenici a pořád ji tam nemám.
Koupil jsem si tenkrát v říjnu super strojařský lepidlo a řemenici opravil tak ,že jsem ustříhl z jedničky plechu pás na šířku řemenice,půlky řemenice jsem odmastil a potřel gumovým lepidlem i ten plech a zalisoval jsem to na tom lepidle do řemenice,samozřejmě z venkovní strany aby plech nemohl popřípadě jít navštívit rozvoďák,jako se to už stalo té gumě.a ejhle řemenice drží a tak každej den jezdím a jezdím a pohoda.Samozřejmě počítám s tím,že to nevydrží věčně. pak napíšu,až se to posere. vím,že jsem o tom lepidle už psal,ale asi to není na lepení gumy,ale železa a proto to teď drží.
Zatím ahoj a Xm zdar.
Pro lebedu:
tak si představ,že jsem koupil novou řemenici a pořád ji tam nemám.
Koupil jsem si tenkrát v říjnu super strojařský lepidlo a řemenici opravil tak ,že jsem ustříhl z jedničky plechu pás na šířku řemenice,půlky řemenice jsem odmastil a potřel gumovým lepidlem i ten plech a zalisoval jsem to na tom lepidle do řemenice,samozřejmě z venkovní strany aby plech nemohl popřípadě jít navštívit rozvoďák,jako se to už stalo té gumě.a ejhle řemenice drží a tak každej den jezdím a jezdím a pohoda.Samozřejmě počítám s tím,že to nevydrží věčně. pak napíšu,až se to posere. vím,že jsem o tom lepidle už psal,ale asi to není na lepení gumy,ale železa a proto to teď drží.
Zatím ahoj a Xm zdar.
pro Gabrise: tento rok v těch krutých mrazech mě to moc netopilo,ale to nikomu,z topení začně foukat vlažnej vzduch až když motor dosáhl 60stupňů a to bylo tak po 8 km takže cestou do práce jsem se moc neohřál,ale starty v -28 byli na jedničku.
pro Gabrise: tento rok v těch krutých mrazech mě to moc netopilo,ale to nikomu,z topení začně foukat vlažnej vzduch až když motor dosáhl 60stupňů a to bylo tak po 8 km takže cestou do práce jsem se moc neohřál,ale starty v -28 byli na jedničku.
Kluci, kde presne je ten crash senzor? To je to na strane spolujazdca, jak sa s tym da vypnut motor?
Kluci, kde presne je ten crash senzor? To je to na strane spolujazdca, jak sa s tym da vypnut motor?
je přesně nad tempomatem-strana spolujezdce -gumová hranatá čepička,nevím jak je to u 2,1 td tam jsem ho neměl.
to co jsem psal platí pro 2,5 td
je přesně nad tempomatem-strana spolujezdce -gumová hranatá čepička,nevím jak je to u 2,1 td tam jsem ho neměl.
to co jsem psal platí pro 2,5 td
No vidis... A ja to tam na tej 2,1 mam )
A jak je to s tim tempomatem? Ja to na 2,1 nemam ale chcem ho prerobit z 2,5. Co vlastne spusobuje to svysovani a znizovani otacek? Je to neco na cerpadle alebo...?
No vidis... A ja to tam na tej 2,1 mam :-)))
A jak je to s tim tempomatem? Ja to na 2,1 nemam ale chcem ho prerobit z 2,5. Co vlastne spusobuje to svysovani a znizovani otacek? Je to neco na cerpadle alebo...?
není to součást čerpadla,tempomat je zvlášť. tempomat přidává plyn stejně jako ty pedálem aby udržel rychlost jakou si nastavíš.
není to součást čerpadla,tempomat je zvlášť. tempomat přidává plyn stejně jako ty pedálem aby udržel rychlost jakou si nastavíš.
aha... Takze chapem to spravne, ze zvysenim otacek tempomatem mi bude klesat plynovy pedal?
aha... Takze chapem to spravne, ze zvysenim otacek tempomatem mi bude klesat plynovy pedal?
na 2,5 tempomat netaha lankem, ale ovlada motor pres ridici jednotku, takze se obavam, ze tempomat z 2,5 na 2,1 nedas. Ale mozna se mylim, protoze 2,1 jsem nemel
na 2,5 tempomat netaha lankem, ale ovlada motor pres ridici jednotku, takze se obavam, ze tempomat z 2,5 na 2,1 nedas. Ale mozna se mylim, protoze 2,1 jsem nemel
No ale ked ovlada motor cez ridici jednotku, musi byt potom neco na cerpadle... A-le-bo je to napojene na tu elektroniku kde konci plynove lanko...
No ale ked ovlada motor cez ridici jednotku, musi byt potom neco na cerpadle... A-le-bo je to napojene na tu elektroniku kde konci plynove lanko...