Při zatížení (rozjedu a akceleraci v jakémkoliv rychlostním stupni) se mi rozklepe levá strana auta - čepy,silenbloky,ložiska,kotouče brzdy nové. Poloosa vymeněna za starší jinou (zkontrolovaná opticky bez závad a viditelného poškození ) ,ale problém stále přetrvává .Muže někdo pomoci-díky
Při zatížení (rozjedu a akceleraci v jakémkoliv rychlostním stupni) se mi rozklepe levá strana auta - čepy,silenbloky,ložiska,kotouče brzdy nové. Poloosa vymeněna za starší jinou (zkontrolovaná opticky bez závad a viditelného poškození ) ,ale problém stále přetrvává .Muže někdo pomoci-díky
Ja ti nejak nevim, ale vymenil si aj homokineticky klb alebo si nechal puvodny? Kazdopadne ho skontroluj, protoze nahoda je blbec a jestli si ho vymenil, mohel byt poskodeny aj ten. Predsa nebyl novy... Skontroluj aj ramena, napravy a osadeni tlmicu.
Alebo to moze byt povolnena prevodovka. To sa mi stalo u mojeho mercedesu
Ja ti nejak nevim, ale vymenil si aj homokineticky klb alebo si nechal puvodny? Kazdopadne ho skontroluj, protoze nahoda je blbec a jestli si ho vymenil, mohel byt poskodeny aj ten. Predsa nebyl novy... Skontroluj aj ramena, napravy a osadeni tlmicu.
Alebo to moze byt povolnena prevodovka. To sa mi stalo u mojeho mercedesu :-d
řešil jsem to u dvou aut a u obou to byl vymačkaný vnitřní homokineťák (ten u převodovky). Tam kde to je možné stačí prohodit pravý za levý (vymačkají se v podstatě jen na jednu stranu, protože se jezdí víc dopředu ), tam kde to možné není je třeba ho vyměnit
řešil jsem to u dvou aut a u obou to byl vymačkaný vnitřní homokineťák (ten u převodovky). Tam kde to je možné stačí prohodit pravý za levý (vymačkají se v podstatě jen na jednu stranu, protože se jezdí víc dopředu :-d), tam kde to možné není je třeba ho vyměnit