S tím technickým benzinem do hydrauliky to vypadá celkem zajimavě, ale měl by někdo nějakej podobnej, ale méně drastický způsob pročištění hydrauliky? Čistící LHM mi nepomáhá.
Taky mi to sssyčí. Po studeným startu se auto zvedne, ale pak začne ssyšet. Syčení reaguje na lehký tlak na volant na jednu, nebo druhou stranu. Syčení je tím horší, čím je víc zima. Tlak do řízení na kostce mám seřízenej od PAT a MAT na 150. Podezřívám ventil na řídící tyči řízeni dirass, ale on je přitom fungl novej a aji pístnice na hřebeni. Když ale vlezu pod auto tak při ssyčení cítím lehké vibrace a zahřívání se na přívodní trubce k řízení dirass (tedy ventilu na hřídeli volantu). Myslíte, že je možný, že když koupím nový ventil řízení dirass v citroen servisu a nechám ho tam namontovat, že může být z výroby vadny?
Máte někdo podobnou zkušenost? Když jsem jednou zkoušel starý ventil sám přetěsnit, tak jsem zkazil nasazení plastových kroužků, řízení posilovalo jen na jednu stranu, ale nesyčelo a spínací interval hydročerpadla se podstatně prodloužil z 4-6 na asi 20-35sec. Od té doby jsem ale už zas vyměnil několik dílů z hydrauliky za fungl nové ale furt to není ono, takže asi techničák?