Ještě poznámka: Pokud to auto takto syčí po studeném startu, tak po zahřátí to přestane, ale dělá to zas to, že pokud jedu kolem 3000ot a zatočím do zatáčky, tak to zase začne hučet s jemnými vibracemi do volantu a nejsou to ložiska kol (ta jsou už nová). Dělá to právě to řízení, za studena syší, za tepla při otáčkách hučí.
Jo ještě s tím protíkáním toho ventilu řízení dirass, ten je taky novej (fungl) a stejně to dělá. Jinak to protíkání jsem myslel jakože do přepadových kanálků a jimi zpět do nádobky. Podle mě to dělat nemá, když bych zavřel přívod do rozdělovacího ventilu řízení, tak by to nedělalo ale ani nesyčelo, ani potom nehučelo, ale neposilovalo. Přes právě ty přepady jsem objevil protíkající ventily hydroactivu. Auto se totiž nechtělo zvedat a na volnoběh padalo. No to řízení taky protíka, tak tomu nepřidalo. Asi to chce přetěsnit ventil řízení, ale to se taky vždy nepovede ani mechanikovi z autorizovaného servisu se specializací na hydrauliku, říká tak pravděpodobnost 2:1 že to pak fungovat bude. Mě se to moc nepovedlo, tak proto jsem koupil novej, ale dobrý to není furt!