to s tim prihlasenim to moc nechapu,muzes byt konkretni ... nazdar pane.. chapu ze stranky jsou zase neco neveho ale ver mi Miro ze je to jen o zvyku to ja jako by jsi pil plzen a ono ji prestali delat,Gambac bude hnusnej ale stejne si zvyknes klub se ladi tak mej strprni BX a C snab bzro vymizi je to nasledek jakeho si propojeni casti klubu ,napriklad inzerce a CCCA..a taky toho ze tyto kluby bezi na stejnem engine.. o vlastnictvi fotek nikdo nepride (alespon doufam) a na jejich presunu se pracuje ale neni jich malo to ostatne vis taky nejlip sam tak mej trpelivost placene clenstvi je prozatim pozastaveno a web bude do jeho uplneho doladeni pristupny vsem..pokud ti vadi ze jsi novacek vymyslim specialne pro tebe statut stareho psa to s tim prihlasenim to moc nechapu,muzes byt konkretni ...
Přihlášení - dvakrát jsem zkoušela "zapomenuté heslo" a do druhého dne mi žádné nové nepřišlo. Zkusila jsem i možnost kontaktovat admina kde jsem uvedla svůj mail a stejně nic nepřišlo. To jsme měli na mysli.
Je fakt že tohle tvoje vysvětlení se mohlo objevit už na starých stránkách, mohlo se předejít spoustě nedorozumění a prvního návalu nelibosti.