Tak uz mam vsechny koule vporadku, ale trapi me, ze auto je stale takove docela tvrde, hlavne vepredu. Ma byt tato motorizace takova tvrda? Taky se dost prenaseji rany z nerovnosti.
Dalsi problem je, ze hydraulika ma desne pomale reakce - hodim auto dolu a do normalni polohy se zacne zvedat snad za minutu, to stejny kdyz si stoupnu do kufru, tak mu trva zas alespon pul minuty nez se rozhodne me zvednout, to u Y3 me zacalo zedat jeste nez kleslo uplne dolu diky memu zatizeni. Muze byt lhm pumpa treba nejaka vadna i kdyz z ni nic nekape? Tak uz mam vsechny koule vporadku, ale trapi me, ze auto je stale takove docela tvrde, hlavne vepredu. Ma byt tato motorizace takova tvrda? Taky se dost prenaseji rany z nerovnosti. Dalsi problem je, ze hydraulika ma desne pomale reakce - hodim auto dolu a do normalni polohy se zacne zvedat snad za minutu, to stejny kdyz si stoupnu do kufru, tak mu trva zas alespon pul minuty nez se rozhodne me zvednout, to u Y3 me zacalo zedat jeste nez kleslo uplne dolu diky memu zatizeni. Muze byt lhm pumpa treba nejaka vadna i kdyz z ni nic nekape?