08.10.2005 12:08 -
Re: Řízení DIRAVI z V6 půjde přetěsnit? ANO PŮJDE A UŽ SE TAK STALO
Zdravim, vemu to popořadě jak jses ptal: 1) to moje řízení drží a pochybuju o tom že by začalo týct, protože předpětí těch těsnění je o dost větší než tam dal citroen. 2) Předělání na dirass. Tomu jsem se vyhybal ja čert kříže. (diravi je diravi)
No a kdyby přece tak to obnáší výměna regulátoru tlaku, přidání kostky, odstranění regulátoru tuhosti diravi a úprava trubiček a řízení dirass, které před montáží je dobré také přetěsnit. Někdo psal tak investice cca 20 000kč.
No a teď k samotnému přetěsnění: Jedna z nepřijemných věcí je, že motor musí ven, já to sice dělal na autě, ale nedoporučuji to, je to strašná práce asi tak 12 hodin a dělá se to fakt blbě. Takže fakt motor ven.
Další věc je, že ty těsnnění jak jsem psal jsou na fest, takže se muí na těch pístech udělat malá náběžná hrana soustruhem. No a pak vyndat starý těsnění a dát tam nový. Celý je to hračka až na to vyndavání motoru, ale to bys musel i kdybys to předělával na dirass. Jo a ty těsnění stojí cca 1000Kč
Jinak osobní schůzce se nebráním akorát, že jsem z prahy. No a kdyby si měl ještě nějaký dotaz tak napiš.