Zdravim XMáky,
pisi jiz podruhe ohledne ohrevu motoru,s termostatem jsem to vyresil tak, ze jsem dal pred chladic papirovy karton, a ejhle, na dalnici pri 130km rychlosti jsem auto malem uvaril.
Neverim na to, ze kdybych si vymenil cidlo za znackove,tak se mi motor bude zahrivat nejak rychleji.Ted se mi zahreje zhruba asi az po 30kilometrech, coz je opravdu hodne.Kartonovej system se mi take moc nezamlouva.Poradite mi?
Jinak bych si chtel na jare kupovat elektrony nejlepe i s gumama,muzete mi poradit ktere rozmery auto zkousne aniz bych muse delat upravy do kastle?Samozrejme cim veci rozmery tim lepe
Dalsi radu bych potreboval ohledne studenych startu motoru,mam zkontrolovane vstriky,zhavici svicky,neznam tlaky motoru, ale pry kdyz nejde tlak vzduchu(nefouka vzduch z olejove merky(coz nefouka)tak by mel mit motor tlaky v pohode. Motor mi chyta, ikdyz ma strasne nerovnomerny chod,zhruba po 30sec.se vse srovna.Pripadne mi to,jako kdyby mel motor tuberu a musel si odkaslat :lol:
Posledni radu bych potreboval ohledne ABS,mam spatne predni cidlo u spolujezdce,volal jsem do Citroenu,tam jsem se zhorzil,rikali mi, ze jsou 2 tipy(nepamatuju se na nazev) a jedno stoji kolem 3-4tis.kc a druhe stoji 20tis.kc :-? malem jsem padl do mdlob.Muzete mi poradit jestli se da toto obejit i jinou cestou nez pres primeho a draheho dodavatele???
Diky moc, neco si take necham na priste...ohrev motoru,zimni starty,ABS