Takže: rozdělovač vypadá v pořádku, napětí baterie je cca 12.5V, napájení k čerpadlu nejde. Podle schématu, které jsem doma objevil, by napájení ŘJ mělo být na pinu 4 - zkusil jsem to a je tam +12.5V se zapnutým klíčkem i bez. Dále piny č.8 a 18 by měly být přímo propojené s klávesnicí - i na nich je stále +11.5V a +12V. Na pinu č.19, na který by mělo přijít +12V po sepnutí jakéhosi relátka, jehož cívka je připojená na klávesnici, není vůbec nic. Klávesnice při startování pípá, ale teď už motor nenaskočí ani na tu jednu vteřinu. Akorát změřit napětí na tom modulu zapalování jsem už nestihl. Jo a mimochodem - na té jednotce je napsáno Bendix Fenix 3, tak teda nevím ...
Ještě bych zkusil přivést napětí na pin č.30 - podle toho schématu ten spíná všechno - čerpadlo, vstřiky, modul zapalování atd.
Jinak zatímco na zapojení jednotky hydractivu a na dalšch věcech se podepsali pánové z Planet Citroën, na zapojení řídící jednotky motoru se pro změnu podepsali plynaři - takový bordel v uskřípnutých a napojených vodičích se hned tak nevidí ...