Trochu jsem se v tom zase hrabal a zjistil následující: do klávesnice jde stálých 12V na pin č.1 a dalších 12V na pin č.7 po zapnutí klíčku. Na dalších pinech jsem nic nenaměřil, kromě cca 0,05V na č.2 a 3 po zapnutí klíčku. Zítra snad bude k dispozici jiná klávesnice, takže ji hned vyzkouším.
Ohledně relé pod schránkou - předpokládám, že č. 795 je to malé zelené - normálně spíná, ale až při startování, samotné otočení klíčku nestačí. Ještě by tam podle schématu měla být jakási jednotka alarmu/immobilizéru, ale netuším, která to je - jsou tam dvě jednotky Bitron Video, jedna s nápisem Kiekert a jedna dvoukonektorová Jaeger, potom relátko + jedna modrá jednotka ovládající vnitřní osvětlení a ještě jedna zapojená patice - ovšem bez relátka.
Jinak jsem ještě jednou pro jistotu měřil napájení řídící jednotky a na pin č.4 opravdu jde 12V. Podle schématu by ale pin č.30 měl být zapojen na kablík propojující palivové čerpadlo, modul zapalování, relé klimy, vstřiky, atd. jenže drát k tomuhle pinu v konektoru vůbec není ... takže buď mám špatné schéma nebo tu elektriku někdo zprasil natolik, že už se v ní nikdo nevyzná.