Hele, jsem rád, že se mi tu snažíte poradit, nicméně než se začneš rozčilovat, zkus zapátrat v paměti - o napájení jednotky i o čerpadle jsem se zmiňoval už 12.9. v příspěvku z 20:48 hodin, na který jsi hodinu potom sám reagoval a dokonce jsi psal cituji "vstriky i cerpadlo spina jednotka v pripade ze kod z klavesnice je ok,ale videl jsem i xm kteremu bezelo cerpadlo i kdyz bylo zablokovane immo". Teď zase píšeš, že immobilizér spíná pouze zapalování. A že jsem se nepokusil udělat to, co mi radíš?
1. 11.9.ve 20:48 jsi radil zjistit následující:
-napeti baterie - odpovězeno 12.9. ve 20:48
-pokud motor pojede zmer znovu kolik je na baterii (overis dobijeni Prebiji/nedobiji) - motor nejede, takže nic
-pokud motor nenaskoci zjisti poslechem nebo zkouseckou jestli ti jde napajeni na palivove cerpadlo a jestli i bezi - odpovězeno 12.9. ve 20:48
-zjisti napajeni ridici jednotky - odpovězeno 12.9. ve 20:48
-vizualne zkontroluj rozdelovac - odpovězeno 12.9. ve 20:48
-zmer napajeni na modulu zapalovani (cernej modul na hladici v prostoru vedle baterie) - neměřil jsem, protože 12.9. v 8:10 jsi napsal, že zapalování bude v pořádku
2. 13.9. ve 20:48 píšeš, že to vypadá na vadnou ŘJ nebo klávesnici - vyzkoušel jsem oboje
Jediné, co z tvých rad zatím neudělal, je změření odběru ŘJ, takže není pravda, že bych napětí ŘJ měřil až naposled, že bych se o palivovém čerpadle zmínil až teď nebo snad neudělal to, co mi radíte. Když to nepomohlo, snažím se hledat příčiny i jinde ... podle mě je to logické ...