Pro jistotu to popíšu ještě jednou: na klávesnici bliká červená dioda, což je v pořádku. Po zapnutí klíčku zhasne, podsvětlení klávesnice se ale nerozsvítí a tlačítka nereagují, takže žádný kód zadat nemůžu. Podsvětlení klávesnice se někdy (čili ne vždy) rozsvítí při samotném startování, nicméně tlačítka pořád nereagují a klávesnice začne pípat, protože nebyl zadán kód. Jediné tlačítko, které reaguje po zapnutí klíčku, je D a po jeho stačení začne blikat zelená dioda, což by taky mělo být v pořádku, ale jinak opět nic nereaguje. Po záměně ŘJ či klávesnice žádná změna - chová se to pořád stejně. Jinak ono relátko 795 před spolujezdcem jsem snad našel - je zelené a spíná až když se začne točit startér. Na relátka v krabici s jednotkama se taky podívám - chtěl jsem už včera, ale nestihl jsem to.
Jinak napájení palivového čerpadla natáhnout odjinud můžu, ale podle mě stejně nenastartuju, když nejde zadat kód ... Právě proto si myslím, že je v háji něco, co napájí jak čerpadlo, tak klávesnici, případně nějakou další jenotku, relátko či co já vím ... Nakonec zjistím, že se někde uklepal kabel nebo rozpojil nějaký dobře schovaný konektor .
Modul zapalování vyzkouším, ale nebude to hned - k mechanikovi, který mi ty díly půjčuje, to mám 50 km a jezdit k němu každou chvíli pro něco se docela prodraží, zvlášť když nemám svoje auto a musím si ho půjčovat.