Ono to není jen tak,já musím prokazovat,že ta cuchta simuluje a invalidní důchod pobírá neoprávněně.Ono jde o to,že na základě toho,že ona pobírá invalidní důchod,státní zástupkyně navrhuje odebrání řidičáku na dva roky.
A pak musím prokazovat,že jsem nic neporušila a že se jedná o skrytou technickou závadu.Já se zatím obhajuju tím,že na vině byl spatný stav kostky a ten to mohl způsobit.Aby jste měli představu,soud přibere znalce,ale nebude to zřejmě nikdo z Citroenu,soudy mají svoje znalce a ti jsou všeobecný.
For Kendy:Kendy,pokud zmákneš(te) v Anglině napsat tak jak radíš mail do Fr.Tak potřebuju vědět konkrétně ,,Co mohlo způsobit selhání brzd způsobem,že jsem prošlápla brzdový pedál až na podlahu.Jedná se o XM 2,0 turbo C.T. s ABS rok výroby 1992.
Klokane,rozumím Ti a snad se dovedu na rozsek znalce ohledně Xemek účině připravit.
Želvoune,vím o čem je řeč,jenže mě vyslechli jen co se týče auta a nefunkčnosti brzd.Ale dovedu jí to napsat jak je potřeba.Želvoun.
Romane máš pravdu,dokonce když Vašek vypověděl,že se mohlo jednat o zasranou kostku,což není vidět a ani se to nemusí nijak projevovat,soudkyně označila auta za nebezpečná.Takže pokud bude znalec všeobecný brouk pytlík,bude dobrý chtít značkového odborníka.