ahoj Lihuňáci, o Xemkách je bohužel známo, že si brzdí dle své nálady jak s ABS nebo bez něho, což se bude těžko prokazovat, navíc dvakrát těsně za sebou je právě ta druhá brzdná dráha skoro nulová, alespoň já, ať je to z mé nepozornosti nebo přede mnou řidič hamstně na brzdu, tak mám co dělat, xemo si jede dál a jsou to doslova mikročasy rychle prošlápnout několikrát pedál, aby se natlakoval.
Ale zeptám se na něco jiného, jak to, že ta ženská dostala invalidní důchod ? když do někoho zezadu narazím 30 - 35 km, tak z toho nemůže být invalida, ona přece tímto nárazem neletí dopředu ale dozadu, kdyby měla správně nastavené opěrky, tak maximálně se plácne o něco rychleji hlavou o opěrku, maximálně pár dnů bude mít ztuhlej krk, tak proč plný invalidní důchod, to měla sakra dobré známé doktory, víte vlastně, co je opravdu příčinou, proč je na invalidce ?
A jak vše vypadalo hned po nárazu, přece jste s ní museli mluvit, byla sama v autě ? kolik jí je roků ? na mě to dělá dojem, jakoby se jí hodil invalidní dúchod, doufám, že nebude požadovat bolestné,ale mám obavu, že si budete muset sehnat nejenom dobrého soudního znalce na Citroeny, který ale už nemá hmatatelný důkaz ohledně technického stavu brzd (auti je rozebrané), ale chtělo by to i právníka, jinak budeš té babě ještě platit (protože ona advokáta určitě má), tak ať vám to vyjde, ale víte, jak fungují dnešní soudy, ahoj