Čau Barbaro,začnu od zadu.Babizna právníka nemá.Já jí nic platit nebudu,všechno jde z povinnýho ručení.Já mám právníka Vaška.Ono to totiž vypadá,že jim zamotal hlavu výpovědí natolik,že nedovedou rozhodnout bez znalce,zda se jednalo o závadu,nebo něco jiného,ale co?????Jestli si náhodou někdo nemyslí,že bych snad byla nějaká nemocná a úmyslně nebrzdila.První co bylo po nárazu,že Vašek vylezl a ptal se jí i její dcery,jestli jim něco je a jestli chtějí zavolat lékaře.Přijeli policajti,ptali se jich,také nechtěli.Přijel manžel,vzal si jí stranou a najednou jí bolela hlava a potřebovala lékaře.Jela na rtg.zkoumal jí soudní lékař a ten zjistil,že byla lékařem po nehodě určena špatná diagnosa.To je naše deviza pro obhajobu.Jinak utrpěla prý nevím co a způsobil to pohyb způsobený zadním nárazem,tzv.prásknutí bičem.Jde o to jak se zmiňuješ,jestli takový povl jako je Opel Astra hlavové opěrky má.Jinak umí asi velmi dobře simulovat prozože invalidku dostala ani né po roce neschopnosti.Jinak běžně jezdí autem a to i přes to,že 2-3 krát týdně má migrénu,trpí rozostřeným viděním,třesem rukou a já nevím co ještě.