no jistě, když svítí kontrolka ABS a display pořád kváká, že ABS není funkční a navíc trvale hnípe,tak nefunkčnost ABS není technická závada nebezpečná pro jízdu, proto tě to upozorňuje, abys na to cestou pamatovala, ale nikde není ani psáno, že musím fofrem do servisu, prostě s touto momentální závadou můžu jezdit
nikdo ti dnes nedokáže, jestli se ABS rozsvítilo nebo bylo - nebylo funkční, to už nemá cenu probírat,já mám komplet odpojené čidlo a pojistku a kde je psáno, že to musím povinně mít, nevím, jestli ten rádoby znalec, který zjistil, že po nehodě byla brzda v pohodě, něco sepsal a zúčastní se teď nějakého stání ?
jak vypadá v současné době do mrtě rozebrané CT nechci ani vidět, já nesnáším rozbitá a vydlabaná auta , ale jak a kdo dokáže vysvětlit, že první brzda před chodcem fain, vzápětí malér a opět CT si klidně brzdí, to je ten moment, který potřebuješ vysvětlit a to může říct jedině kvalitní servismen, který to třeba i prakticky zažil na vlastní kůži při opravě,alespoň co já vím, tak soudní znalec půjde nakonec také za mechanikem , většinou jsou v kontaktu s autorizovaným servisem, počkej na Aleše XM, to je skoro nejbližší cesta, neboť ten automechanik ví o čem je řeč, jestli něco k tomu napíše nebo jestli tam je ještě nějaký fígl, proč se tohle náhle stalo, už jen záleží na něm..