No jo to mas pravdu,ale uz jsem se znalcem mluvil a sdelil jsem mu ten nesmysl o smyku,ktery nemohl nastat protoze tam bylo prave abs.V jakym stavu uz nikdo nezjistí.Ten článek co si napsal s ním budem manipulovat u odvolacího soudu.Dnešní vyslech znalce bylo poslední před vynešením rozsudku.Romane to auto nebrzdilo já to klidně odpřísáhnu na mojí holku.ABS nebylo v cajku od samého začátku co jsme auto měly.Ale nikde není napsané,že se s nefunkčním ABS nesmí jezdit.A jestliže prokážu a já to klidně uvedu,že ABS nebylo v pořádku a spojím to s tím článkem nabitým zkušenostmi jiných majitelů XM tak mě musej sprostit vinny sjetý gumy nesjetý gumy.Já jim ukážu gumy,samozřejmě jiný v lepším stavu ale ať my dokážou ze to nebyly oni.Prostě mi to s Lihuňákem nevzdáme.Jinak tedy po uplynutí poloviny trestu mohu požádat o prominutí zbytku trestu,ale teď nevím jakého.Jestli trestu odnětí svobody,nebo trestu zákazu řízení mot vozidla.A pak musím zpochybnit znalce co by znalce,jak říkáš náklaďák není XM.Jo a perla on je tady u nás vedoucí STK.