18.08.2005 10:17 -
Řízení DIRAVI z V6 půjde přetěsnit? ANO PŮJDE A UŽ SE TAK STALO
Zdravim Vás, tak došlo i na mě kdy. Řízeni mi taky začalo truchu bŕyndat zelenou.
No nic nelenil jsem a začal jsem se pídit jak je to z opravnou sadou, oběl jsem celkem 3 origoš servisy a opravdu se na to nic nedělá. Podotýkám jenom celé nové a ptáte se na cenu tady je cca 284 000Kč. Pak jsem ještě po oněch servisech chtěl aby napsali do francie jestli by na to něco něměli. Odpověď byla, ža každá otázka do franci stojí peníze, takže s toho nic nebude. Tak jsem za vzal za jiny konec, zajel jsem na vrakoviště u Plzně (můžu doporučit) tam totiž řízení který tečou vyhazujou do šrotu. No jedno jsem zachránil, odvez si ho a rozebral ho. Našel jsem celkem 8 těstění z toho 4 obyčejný O kropužky a 4 těsnění podobný těm co se dávaj pod koule. abych to zkrátil našel jsem firmu která by mi je vyrobila na zakázku podle těch původních+to co se opotřebilo by jsme nějak doměřili z toho pístu co tam je. Jedno těsnění by stálo cca 100 -150Kč. takže to hodlám zkusit na sobě a podotýkám že řízení by šlo přetěsnit přímo na autě tzn. bez vyndání motoru.
No to je asi celj můj úmysl, ještě jsem pro ilustraci přidám foto toho rozebranýho řízení.