Moje zkušenost je taková, že to klesnutí při zvedání auta může dělat i odcházející H-ventil. Onehdy jsem před nastartováním na kontrolce H-ventilu pozoroval, že svítí nějak málo. Změřil jsem napětí na koncovém tranzistoru v jednotce a bylo téměř poloviční, než normálně. Zato se strašně hřál. Zjistil jsem, že tam teče podstatně větší proud, než má být. H-ventil nebyl seplý. Nastartoval jsem, auto lezlo nahoru podezřele pomalu a najednou spadlo dolů, kontrolka se rozsvítila normálně, sepnul H-ventil a auto šlo nahoru už dobře. Vysvětluji si to tak, že ventil zůstal nějak zaseklý a tudíž odebíral velký proud, došlo k poklesu napětí. Čerpadlo tlačilo do systému tlak, ale né do dvou koulí na nápravách. Najednou se ventil uvolnil, otevřel cestu do těchto dvou koulí. Tím dolo k chvilkovému poklesu tlaku v systému ( jak se LHM tlačila do těch dvou koulí ) a auto tudíž spadlo zase dolů. Pak už šlo nahoru normálně a bylo všechno v pohodě. Nejspíš mi tedy odchází H-ventil. Co na to říkáte, je moje teorie správná?