Aha takze pan dokonaly.Z toho kratkeho casu co som tu mam pocit ze mozno Plechr nevedel tolko co ty ale snazil sa vsetkym poradit co sa o tebe povedat neda.
RE:
Takze pokud umis cist a jsi elektronik docela nechapu v cem uz ti mam pomoct kdyz nechapes jak procuje rele...
Co sem pletes Plechra?? myslis to je sem napsal 1000 prispevku z toho 500 uplne o necem jinem a se spise destrukcnim ucinkem pak projebal nemale klubove penize ,nasledne se urazil a prestal psat?..v tom vidis tu pomoc?ja moc ne
Jo a dokonaly nejsem ale myslim ze zkusenostim docela mam
Ty vsetko stavias do konfrontacie.Teraz si ma dokonale presvedcil o niecom o com mi rozpravali este pred tym ako som vstupil do klubu.No ale nic.
RE:
Asi mam male vzdelani ale je nevidim nikde ani naznak nejake konfrontace.Docele normalne jsem ti odpovedel a myslim ze docela srozumitelne,jestli to mu ale nerozumis tak to neni konfrontace ale tve IQ,promin...je mi docela jedno kde a co ti "rozpravali" do klubu te nikdo netlacil clenstvi je dobrovolne
Mozno by bolo lepsie keby si aj napriek svojmu narcisizmu niekedy priznal ze nieco aj nevies a ked to aj vies a nechces poradit tak by si sa nezapajal.Tot vse a zdar.
RE:
Promin ale mam jen skromne vzdelani a tak nevim co je slovo "narcismus" ,neco o kvetinach?
Znovu je videt ze cteni je zdrejme tva velmi slaba stranka kdyz pises ze nechci nikomu poradit,zkus procist forum..to ze neumim priznat ze nevim ..nevim nenapisu ..jak jednoduche co?..
Ovsem aby mi clovek tveho typu poroucel kdy a kde se budu zapojovat do debaty to uz je snad trochu moc nemyslis