Martin radil si my ze sa mam zamyslet ale mozno by to sem tam nezaskodilo aj tebe.
RE:
Jojo pujdu so sebe slibuju
Ja som sa nepytal ako funguje rele ale na co je to rele a co spina.A teraz si precitaj svoju odpoved a ked este potom budes tvrdit ze si mi "normalne odpovedal"tak mi nezostava nic ine iba ta polutovat.S takou odpovedou si sa naozaj unuvat nemusel.
RE:
a na co ses teda ptal?? pletes hrusky s jabkama..kdyz nekomu kdo se pta proc bezi palivove cepadlo napisu ze cerpadlo spina rele pres ridici jednotku a nasledne mi napise co ma jednotka spolecneho s cerpadlem v nadrzi je tezke radit dal ,zvlast kdyz ma jako zemestanani napsane elektronik...
co je slovo UNUVAT zase nevim takze tod vse..a litovat me muzes budu rad kdyz musim resit tyhle sracky
No a tvoja osobita crta je hodnotit IQ,na to si uplny genius.Clovek "tvojho typu",tak to snad ani nepotrebuje komentar.To si sa uz predviedol dokonale.Ale to si uz dokazal aj na inych forach napriklad na Pandore,ale to nech si kazdy spravi svoj nazor.
RE:
jojo clovek meho typu,ktery umi a vi se snazi poradit a nakonec je ten spatny ... ale ja to neresim ve tvem veku jsem byl asi stejny a myslel jsem si ze jsem sezral vsechnu moudrost...
Nevim o jake Pandore mluvis asi mas vice fanousku ale ja na tenhle konfere fakt nejsem protoze na to fakt nemam cas..ale necham te pri tom..
A nakoniec by som naozaj rad videl kolko ludi suhlasi s tvojim nazorom na Plechra.To uz naozaj nemozes mysliet vazne ze by bol odkazany na tych par klubovych chechtakov.To bol zlaty klinec.No ako som uz povedal nech si kazdy spravi nazor sam,ja uz v tom mam jasno. Cau.
RE:
A nakonec je mi uplne jedno kolik lidi souhlasi s mym nazorem o to tady ale nejde..ty jsi nepochopil ze tady nejde o nazor ale o fakta a vez ze to myslim naprosto vazne..pro tebe nejsou cca 4000 zadna polozka ale pro klub,kterej se sklada na finance po 300 je to docela dost..proc ti teda ten Plechr nepomuze kdyz je tu kazdy den???..a navic nevis o clubu vubec nic nevis ani jake ma zazemi a kdo ho vytvoril neznas ,ani jednoho z nas osobne ,na srazy nejezdis tak prestam prosimte moralizovat a delat mi tu prednasky co myslim a nemyslim vazne je mi 35 a puberta me vazde uz davno upustila..
Jsem rad ze v tom mas jasno