03.03.2008 03:21 -
Teď jsem pro změnu dojezdil já !!!
Tak jsem si moc nepojezdil. Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Navštívil mně známý z PČR s tím že má moje autí kriminální počin a že asi půjde bručet, tak že se mám rozloučit, zabalit mu něco LHM na cestu a sbohem a pá pá .
Údajně plave v nějakém úvěrovém podvodu za miliony peněz.Je to trochu zarážející že si toho nepovšimnul někdo dřív?! Jak z řad policie , tak servismanů, kontrolních techniků , etc.. Milášek už změnil parking, pachatel teď šlukuje luft cezenej krz mříže, ale to je mi plat prdný když není čim pojezdit a prašule asi taky jen tak neuvidím. Právo a pořádek opět dostalo na prdel a mě nezbyde než shánět nové autí. Tak nevím jestli nejdřív do bazaru pro auto, nebo na půdu pro provaz?! Auto bylo "údajně" prověřené snad i proti špionáži KGB (samozřejmě za příplatek), ale asi ne moc dobře, když to nabralo takový zajímavý směr. Odpovědného pracovníka už samozřejmě 2 roky "tlačí na prsou hlína", takže kde nic není ani soud nebere. Máte někdo podobnou zkušenost?? Pokud máte někdo známého kdo prodává "čisté" XM, sem s ním. Dnes to asi nabere pietní ráz, tak to půjdeme s kámošema zapít. V.L.R. Blue2label