Zdravím, chci se zeptat kam jezdíte na diagnostiku v Praze a okolí. Mám Y4 tak předpokládám, že vyblikávání nefunguje.
Díky Lada
Zdravím, chci se zeptat kam jezdíte na diagnostiku v Praze a okolí. Mám Y4 tak předpokládám, že vyblikávání nefunguje.
Díky Lada
Mno, buď jezdím do Mladé Boleslavi - Autoservis Ulmanovi, nebo do Jablonce nad Nisou za Martinem - Autodiagnostika .
V návalu zoufalství Citroen Autoport, ale .... mno ..... s V6 24v radši neé. Jinak jo.
Mno, buď jezdím do Mladé Boleslavi - Autoservis Ulmanovi, nebo do Jablonce nad Nisou za Martinem - Autodiagnostika :-D .
V návalu zoufalství Citroen Autoport, ale .... mno ..... s V6 24v radši neé. Jinak jo.
Máte prosím tel. kontakt na Ulmanovi? Rád bych k nim poslal svou popelnici ne kontrolu.
Máte prosím tel. kontakt na Ulmanovi? Rád bych k nim poslal svou popelnici ne kontrolu.
hod si jeste do podpisu co mas za becku at vsichni vidime o cem je rec ..pripadne si muzes i natahnou malou fotku do profilu
hod si jeste do podpisu co mas za becku at vsichni vidime o cem je rec ;)..pripadne si muzes i natahnou malou fotku do profilu
v plzni radobyčicích maji suprovou autoopravnu maji vse diagniośtiku pneuservis atd.vcetne nahradnich dilu
v plzni radobyčicích maji suprovou autoopravnu maji vse diagniośtiku pneuservis atd.vcetne nahradnich dilu
603243664
603243664
Ahoj,
jsem XMák relativně čerstvý. Přesedlal jsem z Xantie. Já můžu vřele doporučit p. Radka Haněla v Praze, tel: 773 976 499. Za mě můžu říci maximální spokojenost. Skvělé jednání, výborný mechanik, příznivé ceny, serióznost, dodržuje termíny, snaží se o maximální spokojenost. Vše co jsem potřeboval a budu potřebovat svěřím pouze jemu. Možná to bude znít jako klišé, ale budete se rádi vracat...
Ahoj,
jsem XMák relativně čerstvý. Přesedlal jsem z Xantie. Já můžu vřele doporučit p. Radka Haněla v Praze, tel: 773 976 499. Za mě můžu říci maximální spokojenost. Skvělé jednání, výborný mechanik, příznivé ceny, serióznost, dodržuje termíny, snaží se o maximální spokojenost. Vše co jsem potřeboval a budu potřebovat svěřím pouze jemu. Možná to bude znít jako klišé, ale budete se rádi vracat..:-).