Ahoj, přepadla nás myšlenka, že bysme mohli uspořádat jarní sraz xmáků v Kersku (otrlí si ještě pamatují ) Předběžný termín je 14.-16. květen. Zhruba za měsíc upřesníme podrobnosti a podmínky srazu.Neznalí mohou nahlédnout zde: .link.
Ahoj, přepadla nás myšlenka, že bysme mohli uspořádat jarní sraz xmáků v Kersku (otrlí si ještě pamatují ) :-p Předběžný termín je 14.-16. květen. Zhruba za měsíc upřesníme podrobnosti a podmínky srazu.Neznalí mohou nahlédnout zde: http://www.bungalovykersko.cz/
Teda je fajn, že ste taky začli něco plánovat, protože bych se na Vás taky jednou ráda přijela podívat, nicméně letos to asi nebude, protože vzhledem k plánovanýmu termínu je tejden před tim C5 sraz a tejden pak Křivonoska, a to mi asi moje drahá polovička neschválí abych byla tři víkendy v pr.... jooo, květen bude nabitej
Teda je fajn, že ste taky začli něco plánovat, protože bych se na Vás taky jednou ráda přijela podívat, nicméně letos to asi nebude, protože vzhledem k plánovanýmu termínu je tejden před tim C5 sraz a tejden pak Křivonoska, a to mi asi moje drahá polovička neschválí abych byla tři víkendy v pr...:-(. jooo, květen bude nabitej
Ahoj, přepadla nás myšlenka, že bysme mohli uspořádat jarní sraz xmáků v Kersku (otrlí si ještě pamatují ) Předběžný termín je 14.-16. květen. Zhruba za měsíc upřesníme podrobnosti a podmínky srazu.Neznalí mohou nahlédnout zde: .link.
no to jste se snad zcvokli, ne? Zase u Seržantů!!! Vždyť já už si někdy připadám, že tam bydlím-tuhle jsem tam jel na kafe a djl jsem za tři dny . Já teda za sebe hlásím, že na tento sraz pojedu pouze s krajním odporem
( akorát vám nesmí vadit, že přijedu ve své staré 406ce - XM jsem již pohřbil.
no to jste se snad zcvokli, ne? Zase u Seržantů!!! Vždyť já už si někdy připadám, že tam bydlím-tuhle jsem tam jel na kafe a djl jsem za tři dny . Já teda za sebe hlásím, že na tento sraz pojedu pouze s krajním odporem :-)
( akorát vám nesmí vadit, že přijedu ve své staré 406ce - XM jsem již pohřbil.
Ahojky,já jsem pro.Tedy myslím s tím srazem a myslím že je úplně jedno kde bude
Ahojky,já jsem pro.Tedy myslím s tím srazem a myslím že je úplně jedno kde bude :-d
Asi bych se taky stavil..ten loňskej si moc nepamatuju, jen mám ještě nevim proč jizvy na prstech
Asi bych se taky stavil..ten loňskej si moc nepamatuju, jen mám ještě nevim proč jizvy na prstech:-))))
Kersko bylo fajn myslím, jenom tam neměli moc dobrý jídlo. Pár lidem se udělalo vnoci nevolno.. jenom datum 14-16 květen... no ale snad to vyjde. Přeci jenom nikdy to všem super nevyjde
Kersko bylo fajn myslím, jenom tam neměli moc dobrý jídlo. Pár lidem se udělalo vnoci nevolno.. :-) jenom datum 14-16 květen... no ale snad to vyjde. Přeci jenom nikdy to všem super nevyjde
vypadá to na Kersko. Je tam dobré pití, ale jídlo pár lidem nesedlo nebo to bylo ze špatného pití? Ale to je přece blbost, lihoviny se nemohou zkazit.
vypadá to na Kersko. Je tam dobré pití, ale jídlo pár lidem nesedlo :-)))) nebo to bylo ze špatného pití? Ale to je přece blbost, lihoviny se nemohou zkazit.
Pište mi na mail, potřebuji kontakt pro více informací a také kvůli zálohám!!!
Pište mi na mail, potřebuji kontakt pro více informací a také kvůli zálohám!!!
asi mam malo trpelivosti v hledani...muzes sem hodit mail
vsechno jiz v poradku, nasel jsem to
asi mam malo trpelivosti v hledani...muzes sem hodit mail:-p
vsechno jiz v poradku, nasel jsem to:-)
tak to vypadá že nám bude poprvé pršet na srazu a né málo.. Snad někdo cestou nevymění auto za lodičku..
tak to vypadá že nám bude poprvé pršet na srazu a né málo.. Snad někdo cestou nevymění auto za lodičku..
beru si čepicu
...a náhradní játra, to vypadá na víkend strávený v hospodě
beru si čepicu:-p
...a náhradní játra, to vypadá na víkend strávený v hospodě:-))
možná nějaký gumáky a můžeme pouštět lodičky v potůčku za kempem Ať nemusíš brát náhradní játra..
možná nějaký gumáky a můžeme pouštět lodičky v potůčku za kempem :-) Ať nemusíš brát náhradní játra.. :-D