Přátelé kdo by měl zájem aby jsme uspořádali sraz XM měli by jsme zájem aby to tu bylo jako dřív kdo má zájem tak ať píše do komentářů nápady věřím, že nás bude dost kteří budou mít zájem
Přátelé kdo by měl zájem aby jsme uspořádali sraz XM měli by jsme zájem aby to tu bylo jako dřív kdo má zájem tak ať píše do komentářů nápady věřím, že nás bude dost kteří budou mít zájem
Ahoj,
ja sa pridam. Tiez by som prijal, aby to tu obzivlo ako pred 10 rokmy, aj ked je mi jasne, ze uz je XMiek malo.
Ja sam som sa po vyse desiatych rokoch dostal k XMku a pomaly ho doladujem. Predtym som mal 2,1TD, teraz mam 2,5TD Exclusive.
Pokial mi bude vyhovovat termin, resp. budem ho vediet dostatocne skoro (tj. aspon dva mesiace) urcite si najdem cas a pridem.
Ahoj,
ja sa pridam. Tiez by som prijal, aby to tu obzivlo ako pred 10 rokmy, aj ked je mi jasne, ze uz je XMiek malo.
Ja sam som sa po vyse desiatych rokoch dostal k XMku a pomaly ho doladujem. Predtym som mal 2,1TD, teraz mam 2,5TD Exclusive.
Pokial mi bude vyhovovat termin, resp. budem ho vediet dostatocne skoro (tj. aspon dva mesiace) urcite si najdem cas a pridem.
Bohužel auto dávám teprve dohromady.Přeji Vám,aby se našlo co nejvíce zájemců o sraz.Včera jsem listoval v diskuzích XM Clubu.Informace ,zajisté obsahem cené jsou stále aktuální,ale různé popisované konakty jsou poplatné době,kdy informace byla psána.A to je mnohdy i více jak deset let...Držím palce
Bohužel auto dávám teprve dohromady.Přeji Vám,aby se našlo co nejvíce zájemců o sraz.Včera jsem listoval v diskuzích XM Clubu.Informace ,zajisté obsahem cené jsou stále aktuální,ale různé popisované konakty jsou poplatné době,kdy informace byla psána.A to je mnohdy i více jak deset let...Držím palce
Ahojky! Špatné by to nebylo, ale asi už nás moc nejezdí.Konečně mám stk a jezdím, i když mouchy se stále najdou.
Ahojky! Špatné by to nebylo, ale asi už nás moc nejezdí.Konečně mám stk a jezdím, i když mouchy se stále najdou.:-(
Neboj, je nas stale dost. Ono skor na forum chodi pomenej ludi. Ak by bol zaujem spravil by som zraz kludne aj ja. No bolo by to v okoli Ziliny. Otazka je, ci by vobec niekto bol ochotny merat cestu az sem.
Ja kludne pridem kdekolvek. Je to pozitok ist s XMkom na dlhsiu trasu.
Neboj, je nas stale dost. Ono skor na forum chodi pomenej ludi. Ak by bol zaujem spravil by som zraz kludne aj ja. No bolo by to v okoli Ziliny. Otazka je, ci by vobec niekto bol ochotny merat cestu az sem.
Ja kludne pridem kdekolvek. Je to pozitok ist s XMkom na dlhsiu trasu.
To je pro nás moc daleko. I když v okolí Žiliny jsem už byla asi 2x, je tam krásně. Snad se něco vymyslí. Nebo je možné to sloučit nejen s xm stránkama. Zde pořádají srazy každý rok a je jedno s jakým autem, ale musí to být citrouš. .link.
To je pro nás moc daleko. I když v okolí Žiliny jsem už byla asi 2x, je tam krásně. Snad se něco vymyslí.:-)))) Nebo je možné to sloučit nejen s xm stránkama. Zde pořádají srazy každý rok a je jedno s jakým autem, ale musí to být citrouš. http://www.citroen-club.cz
Viem, uz som bol a prezili aj Fiat Ulysse, co je v podstate Citroen Evasion . Mam pocit, ze niekedy v 6.mesiaci sa chysta citroen zraz. Prisiel mi mail uz davnejsie, no nejak si nepamatam. Skusim dohladat.
Viem, uz som bol a prezili aj Fiat Ulysse, co je v podstate Citroen Evasion :-)))). Mam pocit, ze niekedy v 6.mesiaci sa chysta citroen zraz. Prisiel mi mail uz davnejsie, no nejak si nepamatam. Skusim dohladat.
Ahoj co sraz ve středních Čechách, co vi nato někdy koncem září začátkem října rád bych dal xmaky zase dohromady jinak na Citroen clubu.cz to taky kdysi fungovalo lépe a srazy se pořádaly teď je to tam bohužel slabota
Ahoj co sraz ve středních Čechách, co vi nato někdy koncem září začátkem října rád bych dal xmaky zase dohromady jinak na Citroen clubu.cz to taky kdysi fungovalo lépe a srazy se pořádaly teď je to tam bohužel slabota
To klidně může být i v červnu nebo později např. v září. Však by se dalo uspořádat i u nás. Je tu zámek a nocování popř. v penzionu, myslím, že měli noc za 250Kč.My jsme ve vsi dva, co máme ještě xmka a pán jezdí i Bx.
To klidně může být i v červnu nebo později např. v září. Však by se dalo uspořádat i u nás. Je tu zámek a nocování popř. v penzionu, myslím, že měli noc za 250Kč.My jsme ve vsi dva, co máme ještě xmka a pán jezdí i Bx.;-)
Chtělo by to aby nás bylo aspoň 10 lidí kdo bude mít zájem o sraz na 100% pak hned napíšu termín srazu a místo srazu
Chtělo by to aby nás bylo aspoň 10 lidí kdo bude mít zájem o sraz na 100% pak hned napíšu termín srazu a místo srazu
Nejrozumnější by bylo po dovolených -polovina nebude moci přijet.Tedy asi září.Na XM se pracuje,ale pokud bude moci přijet jiný Citroen...V práci nás dusí a chtěli by abychom chodili snad na 28 hodin denně do práce takže by se to muselo vědět dost do předu.
Už jsem to psal na stránky Citroena - letos je stoleté výročí zn.CITROËN a to by si zasloužilo alespoň minimum snahy o úspěšný sraz.
Nejrozumnější by bylo po dovolených -polovina nebude moci přijet.Tedy asi září.Na XM se pracuje,ale pokud bude moci přijet jiný Citroen...V práci nás dusí a chtěli by abychom chodili snad na 28 hodin denně do práce takže by se to muselo vědět dost do předu.
Už jsem to psal na stránky Citroena - letos je stoleté výročí zn.CITROËN a to by si zasloužilo alespoň minimum snahy o úspěšný sraz.
Tak sraz bych viděl na konec září začátek října co vy na to,je vážně potřeba aby nás bylo opravdu více kdo bude mít zájem ať napíše
Tak sraz bych viděl na konec září začátek října co vy na to,je vážně potřeba aby nás bylo opravdu více kdo bude mít zájem ať napíše ;-)
Předběžný termín vyhovuje.1 auto,2 lidové a možná jeden mini lid s jedním mini psíkem (jen bude-li to možné, jinak bez zvířátka).
Předběžný termín vyhovuje.1 auto,2 lidové a možná jeden mini lid s jedním mini psíkem (jen bude-li to možné, jinak bez zvířátka).
Jela bych také, ale ne tento termín 13.-14.7. jsme na J. Moravě a odložit to nejde. Něco v září by mi vyhovovalo líp.
Jela bych také, ale ne tento termín 13.-14.7. jsme na J. Moravě a odložit to nejde.:-( Něco v září by mi vyhovovalo líp.