cau vsem, nemate nekdo nejake zkusenosti se savetly na xm od morette?treba jak sviti a kde se daj sehnat?
cau vsem, nemate nekdo nejake zkusenosti se savetly na xm od morette?treba jak sviti a kde se daj sehnat?:))
ahoj. zkušenost nemám, ale taky po nich pokukuju. najdeš je na tuningovejch webech. nejlevnější jsem ale našel na jednom SK webu, kde vyšly na půlku. samozřejmě, že jsem si je neuložil. až je znovu dohledám, tak tam zavolám a zjistím, zda tu cenu myslej vážně nebo jak to je. na cz webech totiž stojí kolem 30 tis a u nich to je kolem 550Euro (+-, nepamatuji si přesně)..
jinak vím,že v Libni stojí jeden 24ventil, kterej je má, ale dodneška se mi nepodařilo narazit na majitele. asi mu dám za stěrač lísteček,jestli by se mi neozval..
výsledky telefonátů a dotazů sem pak dám...
ahoj. zkušenost nemám, ale taky po nich pokukuju. najdeš je na tuningovejch webech. nejlevnější jsem ale našel na jednom SK webu, kde vyšly na půlku. samozřejmě, že jsem si je neuložil. až je znovu dohledám, tak tam zavolám a zjistím, zda tu cenu myslej vážně nebo jak to je. na cz webech totiž stojí kolem 30 tis a u nich to je kolem 550Euro (+-, nepamatuji si přesně)..
jinak vím,že v Libni stojí jeden 24ventil, kterej je má, ale dodneška se mi nepodařilo narazit na majitele. asi mu dám za stěrač lísteček,jestli by se mi neozval..
výsledky telefonátů a dotazů sem pak dám...
To si mě moc nepotěšil
Pověřil jsem kamaráda z SK,a aby tam zavolal on, tak uvidíme, co řeknou jemu
A nedalo mi to a našel jsem je ještě tady: .link.
Jsou sice o cca 100éček dražší,ale holanďani by je mohli umět dodat
Jo a je možné, že v průběhu pár měsíců pojedu do NL služebně, takže pokud bychom se domluvili, tak bych je moh dovézt a třeba by se mohlo podařit na nich vydyndata nějakou slevu, když bychom jich odebrali víc než jeden ks
To si mě moc nepotěšil:-((((
Pověřil jsem kamaráda z SK,a aby tam zavolal on, tak uvidíme, co řeknou jemu:)
A nedalo mi to a našel jsem je ještě tady: http://www.carfantasy.nl/morette-koplampset-citron-xm-met-units-p-15397.html
Jsou sice o cca 100éček dražší,ale holanďani by je mohli umět dodat:)
Jo a je možné, že v průběhu pár měsíců pojedu do NL služebně, takže pokud bychom se domluvili, tak bych je moh dovézt a třeba by se mohlo podařit na nich vydyndata nějakou slevu, když bychom jich odebrali víc než jeden ks:)
Ahoj vsem, takze vec se ma tak, ze na celym internetu nejdou svetla uz nikde sehnat (zkousel jsem to fakt vsude), ale nahodou se mi do rukou dostal mail primo na vyrobce a ten se asi po mesici ozval a zacal celkem ochotne komunikovat a svetla mi poslal..bohuzel byl tehdy problem s tou sopkou a letadla nejak nelitala tak to pekne trvalo nez to doslo..ale kazdopadne tohle je pro vsechny, co svetla chteji jediny funkcni (a cenove jeste k tomu naprosto nejlepsi) kontakt.takze kdo mate zajem a umite anglicky piste na tuto adresu - harold@morette.com - ja uz mam svetla doma a tradaaa
snad vam to pomuze a mejte se!
Ahoj vsem, takze vec se ma tak, ze na celym internetu nejdou svetla uz nikde sehnat (zkousel jsem to fakt vsude), ale nahodou se mi do rukou dostal mail primo na vyrobce a ten se asi po mesici ozval a zacal celkem ochotne komunikovat a svetla mi poslal..bohuzel byl tehdy problem s tou sopkou a letadla nejak nelitala tak to pekne trvalo nez to doslo..ale kazdopadne tohle je pro vsechny, co svetla chteji jediny funkcni (a cenove jeste k tomu naprosto nejlepsi) kontakt.takze kdo mate zajem a umite anglicky piste na tuto adresu - harold@morette.com - ja uz mam svetla doma a tradaaa;)
snad vam to pomuze a mejte se!
v prepoctu na nase asi 10,5 k nebo 11 - jen pro pripominku u nas jedinej kram co to prodava za to chce 30K!!jinde na netu (byt to nejsou schopny dodat) to stoji vzdycky aspon tak 16k..takze urcite nejlevnejsi kauf - od vyrobce!
v prepoctu na nase asi 10,5 k nebo 11 - jen pro pripominku u nas jedinej kram co to prodava za to chce 30K!!jinde na netu (byt to nejsou schopny dodat) to stoji vzdycky aspon tak 16k..takze urcite nejlevnejsi kauf - od vyrobce!;)