cawte nechavam si udelat na meho citrose 2.1 Turbo D chiptuning a hodim tam kit sporotvniho sani co rikate? chtel bych trosku vetci vykon
cawte nechavam si udelat na meho citrose 2.1 Turbo D chiptuning a hodim tam kit sporotvniho sani co rikate? chtel bych trosku vetci vykon
No potes koste. To z tebe akorat delaji vola a prachy vyhazujes z okna. Tvoje kara zadnou elektroniku nema kterou by te mohli nacipovat. Kit sani je ti taky k hovnu. Kup si radeji jiny auto pokud chces vetsi vykon.
No potes koste. To z tebe akorat delaji vola a prachy vyhazujes z okna. Tvoje kara zadnou elektroniku nema kterou by te mohli nacipovat. Kit sani je ti taky k hovnu. Kup si radeji jiny auto pokud chces vetsi vykon. :palec
no pokud chceš tůůůning motoru a lepší výkon tak mu dávej olej co tam má bejt, měn ho po 10 000km, vyměn palivovej, olejovej a vzduchovej filtr a motor se ti odvděčí malinko lepším výkonem. A jako třešničku na dortu si můžeš poštelovat takovej zázračnej šroubeček na čepradle který reguluje množství paliva. Akorát pak budeš mít spotřebu jak tryskáč a zamořovat okolí černým dýmem. Serža by ti mohl vyprávět.
no pokud chceš tůůůning motoru a lepší výkon tak mu dávej olej co tam má bejt, měn ho po 10 000km, vyměn palivovej, olejovej a vzduchovej filtr a motor se ti odvděčí malinko lepším výkonem. A jako třešničku na dortu si můžeš poštelovat takovej zázračnej šroubeček na čepradle který reguluje množství paliva. Akorát pak budeš mít spotřebu jak tryskáč a zamořovat okolí černým dýmem. :-) Serža by ti mohl vyprávět. :-D :-D :-D
V tomhle s Lebedou souhlasím,mluví mi s duše...,jestli máš dojem,že ti to nejede,si kup třílitra,ale ze staré kurvy slečnu neuděláš a z dvajedničky ropožrouta formule taky nikdy nebude. (ale to tu už před tebou zjistili i jiní borci...)
V tomhle s Lebedou souhlasím,mluví mi s duše...,jestli máš dojem,že ti to nejede,si kup třílitra,ale ze staré kurvy slečnu neuděláš a z dvajedničky ropožrouta formule taky nikdy nebude. (ale to tu už před tebou zjistili i jiní borci...) :-))))
tak, nejlepším a jediným funkčním tuningem na 200 kobyl je nákup třílitru.
Jinak 2,1 pokud je ve slušným stavu jezdí pěkně. Benál to není ale jezdí to za hubičku.
tak, nejlepším a jediným funkčním tuningem na 200 kobyl je nákup třílitru.
Jinak 2,1 pokud je ve slušným stavu jezdí pěkně. Benál to není ale jezdí to za hubičku.
ahoj. koukám, že tu řešíte můj problém
pls, potřeboval bych poradit. propad jsem 3litrum(12V) (hrozně mě baví,když si v klídku jedete po dálnici,na zadek se přilepí chrochtavá Vovtávka s červenejma písmenkama na zadku a má pocit,že ten "starej krám" jí hrozně překáží a lepí se mi na zadek,jako že mám uhnout...a já si podřadím, šlápnu na plyn a udělám mu papalala hodně špatně to rozdejchávaj... Mam to jako mazlika, kterýho chci dát postupně dohromady (resp. mám 2 + 1 už rozebranýho na díly) a rád bych časem nechal udělat(+vyladit) motor, převodovku(nejraději bych 6kvalt,ale prej to nejde...nevím,nejsem v tomhle odborník) atd. atp. (dokonce jsem omezil-až ukončil- hospodu, přestal kouřit a prakticky ukončil ostatní koníčky, aby se na to našly finance)...
poradili byste mi, co všechno se dá na motoru vylepšit (vyměnit, nahradit, doladit, turbo, kompresor...)?
a dá se udělat ta převodovka?
díky moc
ahoj. koukám, že tu řešíte můj problém:)
pls, potřeboval bych poradit. propad jsem 3litrum(12V) (hrozně mě baví,když si v klídku jedete po dálnici,na zadek se přilepí chrochtavá Vovtávka s červenejma písmenkama na zadku a má pocit,že ten "starej krám" jí hrozně překáží a lepí se mi na zadek,jako že mám uhnout...a já si podřadím, šlápnu na plyn a udělám mu papalala:) hodně špatně to rozdejchávaj:)... Mam to jako mazlika, kterýho chci dát postupně dohromady (resp. mám 2 + 1 už rozebranýho na díly) a rád bych časem nechal udělat(+vyladit) motor, převodovku(nejraději bych 6kvalt,ale prej to nejde...nevím,nejsem v tomhle odborník) atd. atp. (dokonce jsem omezil-až ukončil- hospodu, přestal kouřit a prakticky ukončil ostatní koníčky, aby se na to našly finance)...
poradili byste mi, co všechno se dá na motoru vylepšit (vyměnit, nahradit, doladit, turbo, kompresor...)?
a dá se udělat ta převodovka?
díky moc
jo a Klokane, 24V moc nejezdí (a to ani po Pze...teda aspoň mi to to tak přijde ) a tak mě napadlo, jestli nestáváš v Libni a nemáš světla Morette nebo nevíš, kdo je má...
stejně jako Timmyho by mě zajímalo, jaký jsou s nima zkušenosti...
jo a Klokane, 24V moc nejezdí (a to ani po Pze...teda aspoň mi to to tak přijde:) ) a tak mě napadlo, jestli nestáváš v Libni a nemáš světla Morette nebo nevíš, kdo je má...
stejně jako Timmyho by mě zajímalo, jaký jsou s nima zkušenosti...
Mám tu řešení: Prodám načipovanou a nadupanou ford sierra 2,3D r.v. 1986 Momentálně ve stodole s ústředním topením a spz v depozitu DOHODA JISTÁ (Prosím Martina , Lebedu a spol. aby mě nesežrali )
PS: Reservní čip za příplatek
Mám tu řešení: Prodám načipovanou a nadupanou ford sierra 2,3D r.v. 1986 Momentálně ve stodole s ústředním topením a spz v depozitu DOHODA JISTÁ :-d (Prosím Martina , Lebedu a spol. aby mě nesežrali:-)) )
PS: Reservní čip za příplatek :-o
Mám tu řešení: Prodám načipovanou a nadupanou ford sierra 2,3D r.v. 1986 Momentálně ve stodole s ústředním topením a spz v depozitu DOHODA JISTÁ (Prosím Martina , Lebedu a spol. aby mě nesežrali ) PS: Reservní čip za příplatek
Beru,cenu respektuji,platím hotově,v €. Mám tu řešení: Prodám načipovanou a nadupanou ford sierra 2,3D r.v. 1986 Momentálně ve stodole s ústředním topením a spz v depozitu DOHODA JISTÁ :-d (Prosím Martina , Lebedu a spol. aby mě nesežrali:-)) ) PS: Reservní čip za příplatek :-o Beru,cenu respektuji,platím hotově,v €. :-))))