Poraďte mi prosím, či sa dá na malom zobrazovacom displayčeku informujúcom o polohe radiacej páky na automatickej prevodovke urobiť niečo, aby ten sakrament svietil poriadne. Svieti mi to ako za dušičky a keď je slnečno, tak to už je veľmi veľký problém
Poraďte mi prosím, či sa dá na malom zobrazovacom displayčeku informujúcom o polohe radiacej páky na automatickej prevodovke urobiť niečo, aby ten sakrament svietil poriadne. Svieti mi to ako za dušičky a keď je slnečno, tak to už je veľmi veľký problém
Andy predevsim jsi nenapsal zda se nahodou nejedna o pohasnuti displeje pri rozsvicenych svetlech. Ten problem budu ted take resit, uz jezdim tyden s rozebranou palubkou a jeste jsem se nato nedostal. plus jeste nefunkci venkovni teplomer.
Andy predevsim jsi nenapsal zda se nahodou nejedna o pohasnuti displeje pri rozsvicenych svetlech. Ten problem budu ted take resit, uz jezdim tyden s rozebranou palubkou a jeste jsem se nato nedostal. :) plus jeste nefunkci venkovni teplomer.
myslim ze palubka sviti porad stejne na svetla nereaguje...proto tam je taky kolecko na stahnuti jasu....takze vymenit zarovky...a melo by to byt dobre pokud nepomuze tak pohnout tim potenciometrem na stahovani jasu...tam bych asi zacal.
myslim ze palubka sviti porad stejne na svetla nereaguje...proto tam je taky kolecko na stahnuti jasu....takze vymenit zarovky...a melo by to byt dobre pokud nepomuze tak pohnout tim potenciometrem na stahovani jasu...tam bych asi zacal.
u y3 se palubovka rozsvěcí při zapnutým klíčku u y4 se rozsvítí až když zapneš světla. Takový malý postřech.
u y3 se palubovka rozsvěcí při zapnutým klíčku u y4 se rozsvítí až když zapneš světla. Takový malý postřech.
Ahoj všetci.
Ďakujem za rady a postrehy, ale:
- dispay na zobrazenie polohy radiacej páky je samostatná
sedemsegmentová dioda ( viď foto v prílohe. Na fotke je zaradené P,
ale jeden segment je kaput )
- rozsvietenie svetiel na jas - nemá vplyv
- regulačné koliečko na zvíš./zníženie jasu palubky - nemá vplyv
Asi bude najlepšie sa pošťúrať v črevách. Co vy na to pane doktore?
( dostať sa k tej diode a popozerať konektor, premerať resp.vymeniť ten bazmek
ANDY
Ahoj všetci.
Ďakujem za rady a postrehy, ale:
- dispay na zobrazenie polohy radiacej páky je samostatná
sedemsegmentová dioda ( viď foto v prílohe. Na fotke je zaradené P,
ale jeden segment je kaput )
- rozsvietenie svetiel na jas - nemá vplyv
- regulačné koliečko na zvíš./zníženie jasu palubky - nemá vplyv
Asi bude najlepšie sa pošťúrať v črevách. Co vy na to pane doktore?
( dostať sa k tej diode a popozerať konektor, premerať resp.vymeniť ten bazmek
ANDY :-((((
Pardon, pardon zabudol som prílohu pri odpale SEND. Dúfam že sa to bude dať zobraziť
ANDY
Pardon, pardon zabudol som prílohu pri odpale SEND. Dúfam že sa to bude dať zobraziť
ANDY
Přílohy: 04112011244.jpg ( 733755b ) -