Zdravim vsetkych! Mam dotaz...
Dnes sem cital jeden clanek ze zrazu, v kterem sa pisalo, skratene:
...mohli vsichni ostatni zaradit petku (nekteri i sestku)...
Ma nekdo ve svojej xmke sestku? Pytam sa proto, lebo co vim, xmky sestku nemneli, ale dlho patram po tem, z ceho by mohla presne pasovat. Myslel sem aj na citroen jumper, ale buh vi, ci by sedeli prevody...?
Ma nekdo ve svojej xmke sestku? Pytam sa proto, lebo co vim, xmky sestku nemneli, ale dlho patram po tem, z ceho by mohla presne pasovat. Myslel sem aj na citroen jumper, ale buh vi, ci by sedeli prevody...?
Co třeba C5 - mám za to že bloky jsou stejné
Co třeba C5 - mám za to že bloky jsou stejné;-)
Tak tuto otázku umí nejlépe zodpovědět autor onoho článku. Že Klokane???
PS: nikdy jsem na Xmu neviděl šestý kvalt.
Tak tuto otázku umí nejlépe zodpovědět autor onoho článku. :-d Že Klokane??? :-d
PS: nikdy jsem na Xmu neviděl šestý kvalt.
No, k tej c5-ke, nechce sa mi zhanat drahu prevodovku z novsiho auta abych zistil, ze mi nepasuje Kazdopadne, za uvahu by to stalo... Mit, ci nemit? Zistit, ci nezistit? Idem googlit vrakace...
No, k tej c5-ke, nechce sa mi zhanat drahu prevodovku z novsiho auta abych zistil, ze mi nepasuje:-d Kazdopadne, za uvahu by to stalo... Mit, ci nemit? Zistit, ci nezistit? Idem googlit vrakace...:palec
Ja som bol od svojich 18 do cca 46 tvrdý odporca automatu. Keď som bol pozriť v Martine to moje súčasné XM-ko, nevedel som, že je to automat a keď mi to predávajúci oznámil, trpko som zaplakal a takmer som mu vynadal . Povedal mi len - sadni si a odvez sa tak dookola, no a ja som sa na ňom odviezol až do Bojníc ( cca 50 km ) a už nedám dopustiť na automat cca 9 rokov.
A Vám nestačí mykslovať s tou šaltpákou 5x ? ? ? Veď Vás musí s toho ruka bolieť
Ja som bol od svojich 18 do cca 46 tvrdý odporca automatu:-p. Keď som bol pozriť v Martine to moje súčasné XM-ko, nevedel som, že je to automat a keď mi to predávajúci oznámil, trpko som zaplakal a takmer som mu vynadal :-(((( . Povedal mi len - sadni si a odvez sa tak dookola, no a ja som sa na ňom odviezol až do Bojníc ( cca 50 km:-)))) ) a už nedám dopustiť na automat cca 9 rokov.:-))
A Vám nestačí mykslovať s tou šaltpákou 5x ? ? ? Veď Vás musí s toho ruka bolieť :-d
No jasne. A potom si to ani nebudem vediet.........
NO PROSTE TEN TRENING JE DOLEZITY!
No ale teraz uz vazne... S tebou by som sa na start postavit nechcel. 3,0l V6, automat... Uz sa ta snazil niekto niekedy na ceste nastvat? Jakoze vychutnat si ten pocit, ked ta niekto tlaci a ty zosliapnes plyn a das mu dychnut prach, by som si aj ja vedel vychutnat
No jasne. A potom si to ani nebudem vediet.........
NO PROSTE TEN TRENING JE DOLEZITY!:-))))
No ale teraz uz vazne... S tebou by som sa na start postavit nechcel. 3,0l V6, automat... Uz sa ta snazil niekto niekedy na ceste nastvat? Jakoze vychutnat si ten pocit, ked ta niekto tlaci a ty zosliapnes plyn a das mu dychnut prach, by som si aj ja vedel vychutnat:palec
Neviem či mi uveríš, ale ja ani nepoznám maximum toho auta. Chodím svižne ale.. ( cesty sú neskutočne preplnené a aby niekto chodil s mojimi orgánmi po svete brrrrrrrrr predstava
Neviem či mi uveríš, ale ja ani nepoznám maximum toho auta. Chodím svižne ale.. ( cesty sú neskutočne preplnené a aby niekto chodil s mojimi orgánmi po svete :nevim brrrrrrrrr predstava
Ale dokazat silu auta sa da aj od 0 do 100 km/h. Tiez niesom zastanca rychlej jazdy ale boli majstri, co ma cez obec "bozali v rit" a za obcou mi stacilo do tych 90km/h aby zistil, ze na mna nema. Samozrejme niektorym to nedojde a potom ma predbehnu. Ale jednemu na dialnici sa to nevyplatilo. Predbehol ma a na na predne okno mi chcel hodit odpadky z McDonaldu. To ma nasralo, tak som ho popohnal. 180km/h. Ja na brzdu a on popred radar. Mal som blbe tusenie, preto ta brzda. A vyplatilo sa Jak to on poriesil s fizlami, to neviem. Ale nemal byt zakerny. Ten pocit, ked ho odstavili si vychutnavam dodnes
Ale dokazat silu auta sa da aj od 0 do 100 km/h. Tiez niesom zastanca rychlej jazdy ale boli majstri, co ma cez obec "bozali v rit" a za obcou mi stacilo do tych 90km/h aby zistil, ze na mna nema. Samozrejme niektorym to nedojde a potom ma predbehnu. Ale jednemu na dialnici sa to nevyplatilo. Predbehol ma a na na predne okno mi chcel hodit odpadky z McDonaldu. To ma nasralo, tak som ho popohnal. 180km/h. Ja na brzdu a on popred radar. Mal som blbe tusenie, preto ta brzda. A vyplatilo sa:-d Jak to on poriesil s fizlami, to neviem. Ale nemal byt zakerny. Ten pocit, ked ho odstavili si vychutnavam dodnes:-d
Väčšinou chodím na plyn a tam je to trošku pomalšie ale keď je trochu v otáčkach a prepnem to na benzím a trochu ešte pridám . Ale túto fintu som už dlho nepoužil, neak to nerobí dobre tej prevodovke - je to dosť citelný ráz a keď som to naposledy spravil s kamarátom na sedadle, tak povedal , že by aj on chcel taký prepínač
Väčšinou chodím na plyn a tam je to trošku pomalšie :-d ale keď je trochu v otáčkach a prepnem to na benzím a trochu ešte pridám :palec . Ale túto fintu som už dlho nepoužil, neak to nerobí dobre tej prevodovke - je to dosť citelný ráz a keď som to naposledy spravil s kamarátom na sedadle, tak povedal , že by aj on chcel taký prepínač:-))))
Ze taka imitacia nitra? Jasne, ze prevodovka dostava po papuli. A netreba ju pokusat. A cez plyn ju aj trosku setris tym, ze nedostava taky zaber. A samozrejme aj svoju penazenku
Ze taka imitacia nitra?:-d Jasne, ze prevodovka dostava po papuli. A netreba ju pokusat. A cez plyn ju aj trosku setris tym, ze nedostava taky zaber. A samozrejme aj svoju penazenku:palec
Já ten článek nejen četl, ale tu cestu i zažil
Jelikož Klokan je gehaime tak to trochu vysvětlím. On měl C5tku se šestikvaltem proto ta zařazená šestka.
Já ten článek nejen četl, ale tu cestu i zažil :-d
Jelikož Klokan je gehaime tak to trochu vysvětlím. On měl C5tku se šestikvaltem proto ta zařazená šestka. :-D :-D
Jaj taaaaaaaaak! Sakra, isel bych aj ja na nejaky zraz, bohuzel financie mna momentalne brzdia a zas ked su financie tak... Furt neco Mam mercedesa 115-ku z roku 76. Ani na ty veterany sem sa tento rok nedostal Hrozne ma to stve, ked vidim ostatnych jak si uzivaju zrazy nekolkokrat do roka.
Snad sa to uz buduci rok podari
Jaj taaaaaaaaak!:-d Sakra, isel bych aj ja na nejaky zraz, bohuzel financie mna momentalne brzdia a zas ked su financie tak... Furt neco:-(((( Mam mercedesa 115-ku z roku 76. Ani na ty veterany sem sa tento rok nedostal:-(((( Hrozne ma to stve, ked vidim ostatnych jak si uzivaju zrazy nekolkokrat do roka.
Snad sa to uz buduci rok podari:-(
1. byla to pětka facelift s manuálem šestikvaltem (100kW hádě v kombajnu)
2. automat v třílitru je fajn, jen je lepší ta 24v verze se 140kW
3. třílitr se 147kW a manuálem jí to stejně natře
4. třílitr v C8mě se 150kW se z povzdálí uculuje
5. no a ten poslední třílitr v X7mě se 155kw a šestikvaltovým AT jen podivně kroutí hlavou
Stačí Felixi ??
5. no a ten poslední třílitr v X7mě se 155kw a šestikvaltovým AT jen podivně kroutí hlavou :-))))
Stačí Felixi ??
5. no a ten poslední třílitr v X7mě se 155kw a šestikvaltovým AT jen podivně kroutí hlavou
Stačí Felixi ??
Tak výčet je to úplný Akorát já se neptal na šestikvalt u XMa. To byli jiní členové.
PS: akorát máš ty citroeny takové nahaté a nevyleštěné.
Tak výčet je to úplný ;-) Akorát já se neptal na šestikvalt u XMa. To byli jiní členové.
PS: akorát máš ty citroeny takové nahaté a nevyleštěné. :-d:-d
Nj nejrychlejší autobus v republice. nejeden majitel koncernu byl nemile překvapen....
Nj nejrychlejší autobus v republice. nejeden majitel koncernu byl nemile překvapen.... :-))))
6ka by byla dobra, jen u moji 2.5 by trochu cumela ven z kastle
I když..když už byl motor venku a dovnitř se sunul "novej", tak by se o tom dalo přemýšlet, ale i bez přemejšlení to byla dost drahá sranda.
6ka by byla dobra, jen u moji 2.5 by trochu cumela ven z kastle:-)))):-))))
I když..když už byl motor venku a dovnitř se sunul "novej", tak by se o tom dalo přemýšlet, ale i bez přemejšlení to byla dost drahá sranda.