Ahoj priatelia tichej,rýchlej a húpavej jazdy.
Pretože by som aj ja chcel byť majiteľom takého vozidla, prosím o pomoc a prihlásenie sa človeka, ktorý disponuje autoservisom s možnosťou napojenia na diagnostiku motor V6 12V r.v.91 ( SFZ/ZPJ ) a hydrauliku. Najviac by mi to vyhovovalo niekde po ceste do Praha - Neratovice. Cestujem 21.12. ráno. Niečo je v kráľovstve 3-litra zhnité - ako povedal Shakespeare
Ahoj priatelia tichej,rýchlej a húpavej jazdy.:-d
Pretože by som aj ja chcel byť majiteľom takého vozidla, prosím o pomoc a prihlásenie sa človeka, ktorý disponuje autoservisom s možnosťou napojenia na diagnostiku motor V6 12V r.v.91 ( SFZ/ZPJ ) a hydrauliku:-((((. Najviac by mi to vyhovovalo niekde po ceste do Praha - Neratovice. Cestujem 21.12. ráno. Niečo je v kráľovstve 3-litra zhnité - ako povedal Shakespeare:-))))
Stručne povedané:
Hydraulika - po nabehnutí do výtlku uprostred cesty, ohnutí hliníkového
disku a výmene 5ks gulí je to stále nedostatočne mäkké
Motor - po probléme so štartovaním motora po cca 4 a pol roku ( písal
som o tom v príspevku ŠTART asi pred 2 mesiacmi - motor vydával
príšerne škrípavé zvuky a strašne dymil) stále to nemá ten
správny ťah a správa sa to ako keby nešiel na všetky valce.
Ale verím, že budem môcť poslať aj takéhoto smajlíka:
Stručne povedané:
Hydraulika - po nabehnutí do výtlku uprostred cesty, ohnutí hliníkového
disku a výmene 5ks gulí je to stále nedostatočne mäkké:-((((
Motor - po probléme so štartovaním motora po cca 4 a pol roku ( písal
som o tom v príspevku ŠTART asi pred 2 mesiacmi - motor vydával
príšerne škrípavé zvuky a strašne dymil) stále to nemá ten
správny ťah a správa sa to ako keby nešiel na všetky valce.:-((((
Ale verím, že budem môcť poslať aj takéhoto smajlíka::-)))):-d
Přesně jak píše Klokan. Zkus to v MB u Ulmana. Kontakt je v kolonce C.C.C.A.
Přesně jak píše Klokan. Zkus to v MB u Ulmana. Kontakt je v kolonce C.C.C.A.
Cusik Lidi maj citroen Xm 2.1 turbo disesel koupil jsem nejakou skladacku tak jsem vymenil motor i prevodoku aby to bylo origo 2.1turbo motor bezi vse funguje kromehydrauliky auto se mi nechce zvednout ani necvaka ventil nebo jen po dlouhych intervalech kdyz byl motor venku umil jsem motorovy prostor vafkou mozna je nejake cidlo utopene a kdyz nastartuju tak olej v hydraulice v nafobce je v klidu zadna pena nic ale kdyz povolin trebas kouly levehop kola tak olej peni mate stim nekdo zkusenosti kde se to ovzdusnuje nebo jak to je a kde najdu ovzdusnovaci ventil a v jake casti vozidla diky moc za rady
Cusik Lidi maj citroen Xm 2.1 turbo disesel koupil jsem nejakou skladacku tak jsem vymenil motor i prevodoku aby to bylo origo 2.1turbo motor bezi vse funguje kromehydrauliky auto se mi nechce zvednout ani necvaka ventil nebo jen po dlouhych intervalech kdyz byl motor venku umil jsem motorovy prostor vafkou mozna je nejake cidlo utopene a kdyz nastartuju tak olej v hydraulice v nafobce je v klidu zadna pena nic ale kdyz povolin trebas kouly levehop kola tak olej peni mate stim nekdo zkusenosti kde se to ovzdusnuje nebo jak to je a kde najdu ovzdusnovaci ventil a v jake casti vozidla diky moc za rady
odvzdušňovák je na regulátoru tlaku - dole před motorem na 12tku klíč. Jen ho nevytoč úplně, abys ho našel. Stačí povolit, až začne syčet. Jinak ještě klasicky odvzdušni zadní brzdy.
odvzdušňovák je na regulátoru tlaku - dole před motorem na 12tku klíč. Jen ho nevytoč úplně, abys ho našel. Stačí povolit, až začne syčet. Jinak ještě klasicky odvzdušni zadní brzdy.
este musim zkusit ty brzdy protoze ten regulator sem nasel ale porad sici a stale to ma nebo yak presne se to ovzdusnuye diky moc yinak mam hromadu dilu z xm 2.1td i cely motor¨yestli ma nekdo zayem
este musim zkusit ty brzdy protoze ten regulator sem nasel ale porad sici a stale to ma nebo yak presne se to ovzdusnuye diky moc yinak mam hromadu dilu z xm 2.1td i cely motor¨yestli ma nekdo zayem
Povolíš(za běhu motoru) a utáhneš(mělo by stačit tak o otáčku ) - uslyšíš jak zasyčí a utáhnout - potom by to mělo být OK.Jestli syčí pořád je možné že netěsní tento odvzdušňovák(už se mi to také stalo)
Povolíš(za běhu motoru) a utáhneš(mělo by stačit tak o otáčku ) - uslyšíš jak zasyčí a utáhnout - potom by to mělo být OK.Jestli syčí pořád je možné že netěsní tento odvzdušňovák(už se mi to také stalo)