Zravicko!
Chlapi, prosim vas, jaku kombinovanu spotrebu ma 3,0 V6?
A je neco, na co si treba davat pozor u tychto motoru alebo celkove aut?
Zravicko! ;-)
Chlapi, prosim vas, jaku kombinovanu spotrebu ma 3,0 V6?
A je neco, na co si treba davat pozor u tychto motoru alebo celkove aut?
ahoj průměr mám už delší dobu 10.5l/100km ale na dálku jsem jel v klidu a dostal sem se na 8.2l/100km ale jinak pohoda když se člověk stará o hydrauliku a ostatní věci spojený s provozem auta tak si myslím že bude sloužit jak má
ahoj :-) průměr mám už delší dobu 10.5l/100km ale na dálku jsem jel v klidu a dostal sem se na 8.2l/100km ale jinak pohoda když se člověk stará o hydrauliku a ostatní věci spojený s provozem auta tak si myslím že bude sloužit jak má :palec
Dik za radu Do buducna sa totiz chystam nejaku kupit. Ale zacinam mnet obavy z toho, co mi povidali v citroen servise tu na slovensku.
Praskla mi totiz hydraulicka trubka (3,5mm) tak sem ju byl objednat. V citroene mi povidali, ze sa uz nevyrabaju. Ze vraj francuzi prestali vyrabat nahradne dily na auta starsi nez 15 roku aby zredukovali pocet starych aut na cestach. Dost mna to urazilo protoze XMko neni ledajake auto. Nastasti byl se mnu muki a zistili sme u neho, ze ta trubka pasuje aj na BXko. Tak sme sa tam vratili a zistili sme ze ani na BXko sa polovica veci nevyraba. Nastasti chlapik nasel v sklade poslednu trubku tehoto typu. Trochu sem ju prispusobil a presne zapasovala Asi teraz budem chodit po vrakacoch na zhanat dily do rezervy
Dik za radu;-) Do buducna sa totiz chystam nejaku kupit. Ale zacinam mnet obavy z toho, co mi povidali v citroen servise tu na slovensku.
Praskla mi totiz hydraulicka trubka (3,5mm) tak sem ju byl objednat. V citroene mi povidali, ze sa uz nevyrabaju. Ze vraj francuzi prestali vyrabat nahradne dily na auta starsi nez 15 roku aby zredukovali pocet starych aut na cestach. Dost mna to urazilo protoze XMko neni ledajake auto. Nastasti byl se mnu muki a zistili sme u neho, ze ta trubka pasuje aj na BXko. Tak sme sa tam vratili a zistili sme ze ani na BXko sa polovica veci nevyraba. Nastasti chlapik nasel v sklade poslednu trubku tehoto typu. Trochu sem ju prispusobil a presne zapasovala:palec Asi teraz budem chodit po vrakacoch na zhanat dily do rezervy:-(
na Slovensku je to na Xm všechno drahý ale měli by mít pořád nějaký věci na skladech protože je to víc než obyčejný auto a jestli by někdo chtěl xm na díly tak máme nový model 2.0i turbo r.v.1996
na Slovensku je to na Xm všechno drahý ale měli by mít pořád nějaký věci na skladech protože je to víc než obyčejný auto:-d a jestli by někdo chtěl xm na díly tak máme nový model 2.0i turbo r.v.1996 :palec
Hosi, skuste sa prosim vas nekdo opytat, ked budete neco kupovat na svojeho milacka v citroene, ci sa daju objednat hydraulicke trubky (3,5mm) na XM alebo BX a dajte mi prosim vas vedet. Mna napadlo, jestli tady neoj*bavaju aby U NAS vymizli ty starsi auta. Ja uz v temto zaprodanem state neverim nikomu a nicemu...
Hosi, skuste sa prosim vas nekdo opytat, ked budete neco kupovat na svojeho milacka v citroene, ci sa daju objednat hydraulicke trubky (3,5mm) na XM alebo BX a dajte mi prosim vas vedet. Mna napadlo, jestli tady neoj*bavaju aby U NAS vymizli ty starsi auta. Ja uz v temto zaprodanem state neverim nikomu a nicemu...:-(
To se neboj, v ČR je to s tím zaprodáním to samé (vlastně po celé Evropě, ESSR kecá i do toho, co jí nepřísluší). Nejsem si ale jist jak s trubkami, ale třeba sehnat nové prahy na XM je taky problém (snad i tady někdo na foru psal, že už nejdou objednat).
To se neboj, v ČR je to s tím zaprodáním to samé (vlastně po celé Evropě, ESSR kecá i do toho, co jí nepřísluší). Nejsem si ale jist jak s trubkami, ale třeba sehnat nové prahy na XM je taky problém (snad i tady někdo na foru psal, že už nejdou objednat).
Ahoj všetci.
Som veľmi rád, že sa ešte motajú aj viaceré 3-litre. Ten môj šlape aj na plyn a spotreba je: V zime po meste tak 16 litrov plynu a kombinovaná 12-14, a v lete asi tak isto ,ale na diaľkovom som aj pri ceste po diaľnici ( 130 -150 km/h ) to spravil na 10 litrov . Pri pomere cien benzín -plyn je to veľmi slušné.
ANDY
Ahoj všetci.:-)
Som veľmi rád, že sa ešte motajú aj viaceré 3-litre. Ten môj šlape aj na plyn a spotreba je: V zime po meste tak 16 litrov plynu a kombinovaná 12-14, a v lete asi tak isto ,ale na diaľkovom som aj pri ceste po diaľnici ( 130 -150 km/h ) to spravil na 10 litrov :-)))). Pri pomere cien benzín -plyn je to veľmi slušné. :-p
ANDY
Na trase Jihlava-Praha a zpět, počítám +/- celkem 60 km po Praze, mám průměrnou spotřebu cca 11,1l benzínu, s tempomatem po dálnici - rovina cca 8l, z kopce kolem 4l, hezky si motor sám o sobě brzdí na těch 130 a do kopce, pokud je to hodně táhly, kolem 12l-14l. Město, přejížděčka od křižovatky ke křižovatce kolem 15l. Suma sumárum, na těch 300 km mi to vychází na 30 litrů benzínu, což se zrovna tedka přes léto člověk do těch 1000 korun jakž takž vejde, když tu máme na Shellce za 33,50 natural 95. Jinak, když je v městě celkem plynulý provoz a má člověk štěstí na zelenou, tak hezky 50 na pětku, tak to jezdí skoro zadarmo Ale myslím si, že když se kolem motoru sešteluje ještě, co je potřeba, o něco se ta spotřeba ještě sníží.
Na trase Jihlava-Praha a zpět, počítám +/- celkem 60 km po Praze, mám průměrnou spotřebu cca 11,1l benzínu, s tempomatem po dálnici - rovina cca 8l, z kopce kolem 4l, hezky si motor sám o sobě brzdí na těch 130 a do kopce, pokud je to hodně táhly, kolem 12l-14l. Město, přejížděčka od křižovatky ke křižovatce kolem 15l. Suma sumárum, na těch 300 km mi to vychází na 30 litrů benzínu, což se zrovna tedka přes léto člověk do těch 1000 korun jakž takž vejde, když tu máme na Shellce za 33,50 natural 95. Jinak, když je v městě celkem plynulý provoz a má člověk štěstí na zelenou, tak hezky 50 na pětku, tak to jezdí skoro zadarmo ;) Ale myslím si, že když se kolem motoru sešteluje ještě, co je potřeba, o něco se ta spotřeba ještě sníží.