Zdar kluci!
Chcel sem sa opytat, ci mi mozete povedat, kolko otacek ma mat 2,1 td (r.v. 95 novsi model) s elektronickym cerpadlem za volneho chodu?
Diky
Zdar kluci!:-))
Chcel sem sa opytat, ci mi mozete povedat, kolko otacek ma mat 2,1 td (r.v. 95 novsi model) s elektronickym cerpadlem za volneho chodu?
Diky :-)
12.04.2013 14:38 -
Re: Volnobezne otacky motora 2,1 td
Když mi ještě volnoběh nezlobil, tak jsem měl cca 900 - 1000 ot. u studeného motoru, u teplého mezi 700 a 800 ot.
Když mi ještě volnoběh nezlobil, tak jsem měl cca 900 - 1000 ot. u studeného motoru, u teplého mezi 700 a 800 ot.
12.04.2013 18:34 -
Re: Volnobezne otacky motora 2,1 td
Diky moc! Ja sem totiz rozebral palubku, protoze mi v ni furt neco klepalo, ked sem sa rozbihal alebo v zakrutach a nechtiac sem pohel rucickou na otackomeri, ked sem ze zufalstva hledal pricinu i tam... Nakonec sem zistil, ze chyba byla pod tym plastem u stiracu oken... Byl tam vypadnuty srobek, ten sa tam kotulal a klepkal o nejaky drzak... Myslel sem, ze mna dr.ne, ked sem to zistil. Stacil magnet a za 5 minut sem ho vydoloval... S palubku sem sa trapil 5 hodin a teraz mna to ceka znovu s otackomerem
Diky moc!;-) Ja sem totiz rozebral palubku, protoze mi v ni furt neco klepalo, ked sem sa rozbihal alebo v zakrutach a nechtiac sem pohel rucickou na otackomeri, ked sem ze zufalstva hledal pricinu i tam... Nakonec sem zistil, ze chyba byla pod tym plastem u stiracu oken... Byl tam vypadnuty srobek, ten sa tam kotulal a klepkal o nejaky drzak... Myslel sem, ze mna dr.ne, ked sem to zistil. Stacil magnet a za 5 minut sem ho vydoloval... S palubku sem sa trapil 5 hodin a teraz mna to ceka znovu s otackomerem:-d