Zdravim vsetkych XMkarov!
Dovolte, aby som sa s vami podelil o radu, dufam, ze vam niektorym pomoze...
Dlhsi cas som riesil problemy s 2,1td a sice SKLBANIE MOTORA na volnobeh a kolisave otacky pri jemne pridanom plyne... Nebudem chodit okolo horucej kase, stacilo vycistit zasuvku na riadiacej jednotke... Uplne jednoducha vec...
Medzitym som vsak stihol vymenit trysky, pretesnit palivovy system A VYMENIT KABLOVANIE VSTREKOVACIEHO CERPADLA!!! Velmi dolezita vec! Mnohi z vas to mozno neriesia ale nechcem vas strasit moje kablovanie bolo uplne rozpadnute az po tu gulatu 13-pinovu zasuvku... Zazrak, ze mi nezhorelo auto!
Kable boli vyzihane a izolacie rozpadnute... farba zvyskov izolacie bola len velmi tazko rozoznatelna... Nastastie sa operacia zdarila a pacient zije
Kablovanie mi zohnal BASSMAN na nete, za co mu patri velka vdaka! .link.
Velka vdaka patri aj panovi Svobodovi z Velatice (pri Brne) za ochotu a pristup k zakaznikovi!
Ak by mal niekto z vas niekedy problem zapojit toto kablovanie, kludne ma kontaktujte na
wallcorf@gmail.com
Velmi rad poradim ohladom poradia zapojenia kablov na cerpadlo... poradie mam totiz zakreslene a zapisane...
Tak vam vsetkym prajem vsetko dobre v novom roku 2017, hodne stastnych kilometrov a co najmenej oprav!
Zdravim vsetkych XMkarov!
Dovolte, aby som sa s vami podelil o radu, dufam, ze vam niektorym pomoze...
Dlhsi cas som riesil problemy s 2,1td a sice SKLBANIE MOTORA na volnobeh a kolisave otacky pri jemne pridanom plyne... Nebudem chodit okolo horucej kase, stacilo vycistit zasuvku na riadiacej jednotke... Uplne jednoducha vec...
Medzitym som vsak stihol vymenit trysky, pretesnit palivovy system A VYMENIT KABLOVANIE VSTREKOVACIEHO CERPADLA!!! Velmi dolezita vec! Mnohi z vas to mozno neriesia ale nechcem vas strasit moje kablovanie bolo uplne rozpadnute az po tu gulatu 13-pinovu zasuvku... Zazrak, ze mi nezhorelo auto!
Kable boli vyzihane a izolacie rozpadnute... farba zvyskov izolacie bola len velmi tazko rozoznatelna... Nastastie sa operacia zdarila a pacient zije :-)
Kablovanie mi zohnal BASSMAN na nete, za co mu patri velka vdaka!
http://eshop.dimid.cz/produkt/delphi-9160-044a-kabelaz-13133.htm
Velka vdaka patri aj panovi Svobodovi z Velatice (pri Brne) za ochotu a pristup k zakaznikovi!
Ak by mal niekto z vas niekedy problem zapojit toto kablovanie, kludne ma kontaktujte na
wallcorf@gmail.com
Velmi rad poradim ohladom poradia zapojenia kablov na cerpadlo... poradie mam totiz zakreslene a zapisane...
Tak vam vsetkym prajem vsetko dobre v novom roku 2017, hodne stastnych kilometrov a co najmenej oprav! ;-)
Přílohy: IMG_20161227_191827.jpg ( 3799688b ) - IMG_20161228_202913.jpg ( 3277296b ) - $_3-2.JPG ( 12054b ) -