jj 00-01 byla v trojce =D
no ta má je dobrá jen teda prahy a spodky dveří chytlí,jinak je to po starším pánovi,1. majitel Citroen Praha,2. majitel on,já jsem 3. =D
má 254000km,když se vyvaří bude jak nová =D
jj 00-01 byla v trojce =D
no ta má je dobrá jen teda prahy a spodky dveří chytlí,jinak je to po starším pánovi,1. majitel Citroen Praha,2. majitel on,já jsem 3. =D
má 254000km,když se vyvaří bude jak nová =D:-p:palec
Přílohy: DSC09679.JPG ( 146463b ) - DSC09681.JPG ( 156857b ) - DSC09684.JPG ( 150393b ) -
tak to je mazel my to máme uplně stejný akorát sou rezlý ještě všechny dveře ale máš krásnej interier atd.jo ty v tom máš taky 140kw?
tak to je mazel my to máme uplně stejný akorát sou rezlý ještě všechny dveře ale máš krásnej interier atd.jo ty v tom máš taky 140kw?
:-)
to je mazec jedna xm v savane co ma lukaš druha v alcantare co ma kubanecxm a jeste chibi ta v cerny kuzi ten diesel kde se vali?
to je mazec jedna xm v savane co ma lukaš druha v alcantare co ma kubanecxm a jeste chibi ta v cerny kuzi ten diesel kde se vali?
nejni to 140kW je to klasika V6 12v 123kW =DD
rok 1996
turbodiesel jezdil po praze,sem tam sem ho vídal.ještě s filmovou značkou,je to asi 4 roky co sem ho viděl naposledy. asi dopadla zle =Dnebo jí prodal
nejni to 140kW je to klasika V6 12v 123kW =DD
rok 1996
turbodiesel jezdil po praze,sem tam sem ho vídal.ještě s filmovou značkou,je to asi 4 roky co sem ho viděl naposledy. asi dopadla zle =Dnebo jí prodal
chlapci asi je tady ta verze že už možná není a nebo jí má někdo a ani o tom neví že je to filmový vůz,ale každopádně je to škoda a já se těším na sraz jak svina až poznám nový lidi,věci,rady a zajímavosti
chlapci asi je tady ta verze že už možná není a nebo jí má někdo a ani o tom neví že je to filmový vůz,ale každopádně je to škoda a já se těším na sraz jak svina až poznám nový lidi,věci,rady a zajímavosti:palec
Kurna, tez bych sel na nejaky sraz ale financie mi momentalne kaza plany. Trochu sa mi pocurava motor aj rizeni mam na srot vymlacene a to je vec, kteru musim poriesit nejdrive Pak jeste napravy, narazniky, svetla, koroze, lak... To bude nekrestanska investicia Ale co bych nespravil pro sveho milacka?
Kurna, tez bych sel na nejaky sraz ale financie mi momentalne kaza plany. Trochu sa mi pocurava motor aj rizeni mam na srot vymlacene a to je vec, kteru musim poriesit nejdrive:-( Pak jeste napravy, narazniky, svetla, koroze, lak... To bude nekrestanska investicia :-(((( Ale co bych nespravil pro sveho milacka?:-d
Wallcorf tak podle toho jak píšeš tak už by si měl začít ladit ten svůj povoz protože sraz je za chvíly a ty máš hodně moc práce držím pěsti a at to klapne
Wallcorf tak podle toho jak píšeš tak už by si měl začít ladit ten svůj povoz :-o protože sraz je za chvíly a ty máš hodně moc práce:-) držím pěsti a at to klapne:palec
jj přesně tak začni neco dělat se svim povozem at se v červnu sejdem at se ti daří s opravou
jj přesně tak začni neco dělat se svim povozem at se v červnu sejdem at se ti daří s opravou;-)
nezbývá ti nic jinýho než to stihnout,protože jinak propásneš pořádnou akcičku
nezbývá ti nic jinýho než to stihnout,protože jinak propásneš pořádnou akcičku:palec
zdravím všechny kolegy mám malej dotaz ohledně svojeho XM break potřebuju oddělat ze střechy ty boční platy jak sou na tom přišroubované ty hagusy našel sem nějaký šrouby,ale jak a kde to drží u toho bočního kufrového okna???? díky moc za rady snad sem to aspon nějak popsal
zdravím všechny kolegy :-) mám malej dotaz ohledně svojeho XM break potřebuju oddělat ze střechy ty boční platy jak sou na tom přišroubované ty hagusy našel sem nějaký šrouby,ale jak a kde to drží u toho bočního kufrového okna???? díky moc za rady snad sem to aspon nějak popsal :-(